Ο Αλέκος Συσσοβίτης μπαίνει από αύριο, Τετάρτη 9 Ιουνίου, στην πετυχημένη σειρά του MEGA, «Έξαψη» και θα ενσαρκώσει τον Τζανή.

Πρόκειται για έναν ρόλο-κλειδί για την εξέλιξη της ιστορίας, καθώς θα βοηθήσει να ολοκληρωθεί το προφίλ του δολοφόνου.

Ποιός είναι ο Τζανής Γαλάνης

Ο Τζανής Γαλάνης, που θα ενσαρκώσει ο Α. Συσσοβίτης, είναι πετυχημένος ηθοποιός και εργένης.

Ενώ δείχνει απόμακρος και σνομπ, όλο αυτό οφείλεται στην αγοραφοβία του και στις κρίσεις πανικού, τις οποίες παθαίνει όταν βρίσκεται σε πολύ κόσμο. Αυτήν την εποχή είναι ελεύθερος. Κάνει έναν μονόλογο για λίγες εμφανίσεις σε ένα μικρό θέατρο. Ο Τζανής, είναι ανεξάρτητος οικονομικά, πολύ επιλεκτικός και ακριβοθώρητος. Δεν ασχολείται με τα social media και προτιμά να εκφράζει τα συναισθήματα του διά ζώσης. Αγαπά τη ζωγραφική και θα μπει στη γκαλερί της Εβίτας για τους πίνακες της.

Έχει έναν μπράβο/ βοηθό, που του κάνει τις δουλειές και είναι συχνά μαζί του πάντα από απόσταση.

Ο Τύπος γενικώς ενδιαφέρεται για τον ίδιο, επειδή πουλάει πολύ λόγω της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του, για αυτό και εκείνος αρέσκεται να κυκλοφορεί στην πόλη με καπελάκι και γυαλιά προκειμένου να περνά απαρατήρητος. Θα ερωτευτεί την Εβίτα. Η ευάλωτη προσωπικότητα της,  η ευαισθησία της, η αγάπη της για τη ζωγραφική, θα τον κεντρίσουν πολύ.

Θα βοηθήσει στην έρευνα για το δολοφόνο της Βίκυς Βούλγαρη, επειδή γνώριζε ιστορίες για τη ζωή της Ε. Δανέζη από τα θεατρικά πηγαδάκια. Οι πληροφορίες που θα δώσει στην Εβίτα και μετά εκείνη στη Μαρίνα θα βοηθήσουν την τελευταία να ολοκληρώσει το προφίλ του δολοφόνου.