Την ώρα που η έρευνα της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά μπροστά στο 11 μηνών παιδί της από αδίστακτους ληστές συνεχίζεται, δεν έχει τελειωμό ο σάλος με την εμφανιζόμενη ως ψυχολόγο της νεαρής, την κ. Ελένη Μυλωνοπούλου.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων και η πλευρά της «ψυχολόγου» έχουν προχωρήσει σε ανταλλαγή κατηγοριών και εξωδίκων.

«Η Ελένη Μυλωνοπούλου», η οποία αναφέρεται ως ψυχολόγος της Καρολάιν, «δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος», ανέφερε το πρωί η πρόεδρος των Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα.

Από τη μεριά της, η Σταματία Μάρκου – δικηγόρος της κ. Μυλωνοπούλου – απαντά:

«Αναζητούμε δια τηλεφώνου την κα. Μπουκουβάλα και αρνείται να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία. Αρέσκεται να δίνει απαντήσεις δια τηλεόρασης κι όχι δια της νομικής οδού. Η ίδια ομολογεί ότι ο σύμβουλος ψυχικής υγείας δεν χρειάζεται να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος», ανέφερε αρχικά απευθυνόμενη στην πρόεδρο των Ελλήνων Ψυχολόγων.

Την ίδια στιγμή το φως της δημοσιότητας, έχει δει το βίντεο από την προσφώνηση της Κατερίνα Παπακώστα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της, όπου η κ. Μυλωνοπούλου παρουσιάστηκε ως πτυχιούχος ψυχολογίας. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μυλωνοπούλου ήταν υποψήφια ευρωβουλεύτρια με τον συνδυασμό της κ. Παπακώστα.

«Τα ΜΜΕ ασχολούνται με το αν έχει δίπλωμα άσκησης ψυχολόγου. Δεν διεκδικεί κανένα δίπλωμα η κυρία Μυλωνοπούλου. Αν εν τη ρύμη του λόγου της το είπε, δεν σημαίνει ότι διεκδικεί αυτή την ιδιότητα…», ανέφερε η δικηγόρος της.

Διαψεύδει την ανακοίνωση των μασόνων

Παράλληλα, αίσθηση έχει προκαλέσει ανακοίνωση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, η οποία της αφαιρεί την τεκτονική ιδιότητα, καθώς ήταν μέλος της, κάνοντας λόγο για σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα.

«Δεν δέχονται γυναίκες μέλη στην τεκτονική στοά. Το διαψεύδουμε ρητά. Δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή της το έγγραφο αυτό που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Προσφύγαμε ήδη στην εισαγγελική αρχή», σημείωσε η κυρία Μάρκου.

«Γίνεται λόγος περί παραβίασης επαγγελματικού απορρήτου. Η εντολέας μου κλήθηκε από το ανθρωποκτονιών λίγες ώρες μετά την στυγερή δολοφονία. Δεν διέρρευσε το γραφείο μου ότι κλήθηκε ως μάρτυρας, ούτε από την ίδια. Πιέστηκε από τα ΜΜΕ και αν βγήκε και εξέθεσε κάποια στοιχεία, ήταν ευάλωτη συναισθηματικά γιατί την ίδια στιγμή οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι», υπογράμμισε κλείνοντας.