Καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος και για την ΑΕΚ δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα της ο Σέρχιο Αραούχο.

Μια συνήθεια που πλέον έχει γίνει… λατρεία για την Ένωση αλλά και τους φιλάθλους της, που θέλουν σαν τρελοί την επιστροφή του «Τσίνο» στην ομάδα.

Η ΑΕΚ ψάχνει έναν επιθετικό ώστε να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Αργεντινό να βρίσκεται ακόμη μια φορά στο προσκήνιο.

Ήδη η Ένωση φέρεται να έχει κάνει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Αν και οι διαπραγματεύσεις με τον Αραούχο έτσι κι αλλιώς δε θα είναι δύσκολο να προχωρήσουν, καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν και πάλι.

Τα πράγματα ωστόσο για τους Κιτρινόμαυρους δυσκολεύουν λόγω της Λας Πάλμας και του προέδρου της, του γνωστού πλέον Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες.

Ένας… ζόρικος διαπραγματευτής, που κάνει τη ζωή της ΑΕΚ… δυσκολότερη.

Ο Ραμίρες δεν πρόκειται να αφήσει τον «Τσίνο» να αποχωρήσει έτσι εύκολα και χωρίς να βάλει στα ταμεία της ομάδας του ένα καλό ποσό.

Ειδικά μετά την πολύ καλή σεζόν που είχε ο Αραούχο, με τα 11 γκολ στην Segunda Division.

Και γι’ αυτό το έργο της ΑΕΚ γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, καθώς η Λας Πάλμας δεν πρόκειται να τον αφήσει να αποχωρήσει σε τιμή… ευκαιρίας.

Ο Ραμίρες φέρεται να επιθυμεί ένα ποσό που θα ξεπερνά ή έστω θα αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, με την ΑΕΚ να τσεκάρει πάντως όλες τις πιθανές λύσεις για να καταφέρει να επαναφέρει στην Ελλάδα τον αργεντινό επιθετικό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αραούχο είναι μια περίπτωση που έχει απασχολήσει την ΑΕΚ και θα συνεχίσει να την απασχολεί για καιρό ακόμα.