Τίποτα δεν μένει κρυφό όταν το παρελθόν έρχεται στην επιφάνεια. Συγκλονιστικές οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα στην «Έξαψη». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Δευτέρα 7 Ιουνίου

Επεισόδιο 61

Το παρελθόν στοιχειώνει τόσο τον Αλέξανδρο όσο και την Κλαίρη. Η ρωγμή στη σχέση τους μοιάζει ανεπανόρθωτη. Η Βίκυ αρχίζει να φοβάται όταν πολλές φωτογραφίες της βρίσκονται σε ένα αναπάντεχο μέρος. Η Μαρίνα προσπαθεί να συνδέσει τη συνέντευξη της Δανέζη με την υπόθεσή της. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας της Ίριδας περιπλέκουν κι άλλο τα πράγματα. Ο Ορφέας μπαίνει στο στόχαστρο του Αξιώτη. Τον θεωρεί υπεύθυνο για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Ο Μηνάς φτάνει στην απελπισία. Αποφασίζει να παραδοθεί στις αρχές.

Τρίτη 8 Ιουνίου

Επεισόδιο 62

Η ζωή της Κλαίρης γίνεται ξανά άνω κάτω. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί, μάταια, να απολογηθεί. Την ίδια στιγμή, ο Τίμος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τη Τζόυ. Ο Γιάννος συνεχίζει την απεργία πείνας στη φυλακή, ενώ ταυτόχρονα δέχεται απειλές από τα τσιράκια του Μπαρδάκα. Όλες οι εικασίες του Ορφέα για την υπόθεση της Βίκυς πέφτουν στο κενό.  Την απόφαση του Μηνά να παραδοθεί ακολουθεί μια ακόμα συνταρακτική αποκάλυψη. Τα κομμάτια του παζλ αρχίζουν να ενώνονται. Η Βίκυ μπαίνει στο σπίτι της με τον άνθρωπο που προσπάθησε να τη σκοτώσει.

Τετάρτη 9 Ιουνίου

Επεισόδιο 63

Στο αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου τρεις άνθρωποι δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να πιάσουν τον πραγματικό ένοχο στην υπόθεσης της Βίκυς. Ένα άτομο, υπεράνω πάσης υποψίας, που δεν έχει αφήσει καθόλου ίχνη πίσω του.  Ο πατέρας του Αλέξανδρου φτάνει στην Αθήνα μετά από χρόνια. Η συνάντησή τους δε θα είναι εύκολη. Η Εβίτα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η Τζόυ μαθαίνει από τον Τίμο τη φοβερή αλήθεια. Ο Γιάννος δέχεται βίαιη επίθεση στη φυλακή. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Κλαίρη έρχεται αντιμέτωπη με τον άντρα που σκότωσε τη μητέρα της.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Στο ρόλο του Ορφέα ο Ιωσήφ Πολυζωίδης. Στο ρόλο της Ζωής η Λουκία Παπαδάκη.

Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένια Ψυλλιά κ.α

«ΕΞΑΨΗ» ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#Exapsi

Instagram: @Exapsi_megatv

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC, Βασίλης Κλωτσοτύρας

Πρωτότυπη Μουσική: DNA (Μιχάλης Νιβολιανίτης – Αλέξανδρος Χρηστάρας)

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης Διαμαντίδης

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions