Παραδόθηκε ο 74χρονος εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης 64χρονης, η οποία βρέθηκε χτυπημένη από δύο σφαίρες το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Ο άνδρας πέρασε λίγο μετά τις 18:20 το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Όλα δείχνουν ότι αυτός είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, καθώς το θύμα τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, “μήλο της έριδος” ήταν ένα σπίτι, που ο 75χρονος ήθελε να γράψει στην κόρη του από προηγούμενο γάμο, αλλά η 64χρονη είχε αντιρρήσεις.

Το χρονικό

Ήταν λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης όταν η γειτονιά κοντά στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους αναστατώθηκε από έναν παράξενο ήχο. Κανείς δεν κατάλαβε στην αρχή πως ήταν πυροβολισμός.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε με τραύματα στο κεφάλι από διερχόμενους πολίτες, στο λαιμό και στο στήθος, από όπλο μικρού διαμετρήματος και κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Από την αρχή ο θάνατος της αντιμετωπίστηκε ως εγκληματική ενέργεια. Και οι έρευνες στράφηκαν στο ευρύτερο περιβάλλον της και συγκεκριμένα στον εν διαστάσει σύζυγο της 64χρονης.

«Όπου την έβρισκε τη χτυπούσε»

Δυο γυναίκες, φίλες της άτυχης 64χρονης, μίλησαν στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψαν αμφότερες ότι ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος στην Αγία Βαρβάρα τη χτυπούσε μετά το χωρισμό τους και δεν της επέτρεπε να δει τα παιδιά τους, αφού οι κόρες τους έμεναν στο ίδιο οίκημα με εκείνον.

«Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο» είπε με δάκρυα στα μάτια και με φωνή που «έσπαγε» μια από τις γυναίκες χρόνια φίλη με το θύμα, περιγράφοντας πως η 64χρονη είχε χωρίσει γιατί ο άνδρας είχε εξωσυζυγική σχέση.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε (ο άνδρας της) άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε» είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Ήρθε ένα βράδυ εδώ, μωλωπισμένη».