Την Δευτέρα 14 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα ο πρώτος κύκλος της ξένης σειράς δράσης «S.W.A.T.», αμερικάνικης παραγωγής του 2017, που έχει κερδίσει δύο υποψηφιότητες στα Primetime Emmy Awards. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο σίριαλ του 1975 και την ταινία S.W.A.T. του 2003.

Βασικός χαρακτήρας είναι ο Ντάνιελ Χόντο Χάρισον, επικεφαλής της ομάδας S.W.A.T., ο οποίος αναλαμβάνει να αποκαταστήσει την τάξη στο Λος Άντζελες.

Η ιστορία

Ο Ντάνιελ Χόντο Χάρισον (Σέμαρ Μουρ) είναι ο μόνος έγχρωμος αξιωματικός στην ομάδα του. Η ζωή του αλλάζει ξαφνικά, όταν ο μέχρι σήμερα αρχηγός του, Μπακ Σπάιβι, απολύεται γιατί πυροβόλησε έναν αθώο έγχρωμο έφηβο.

Τότε, ο Χόντο παίρνει προαγωγή και γίνεται επικεφαλής της επίλεκτης ομάδας S.W.A.T., η οποία επιβάλλει τον νόμο στο Λος Άντζελες.

Πολύ σύντομα, όμως, ο Χόντο συνειδητοποιεί ότι η προαγωγή του ήταν ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων και όχι πραγματικά μια αναγνώριση των ικανοτήτων του.

Ωστόσο, εκείνος προσπαθεί να ηγηθεί της ομάδας του και να κάνει τη δουλειά του, παρά την ένταση που προκάλεσε η προαγωγή του στη σχέση του με την αστυνόμο Τζέσικα Κορτέζ αλλά και την εχθρότητα που του έδειξαν τόσο οι συνάδελφοί του, όσο και τα μέλη της κοινότητάς του.

Πρωταγωνιστούν: Σέμαρ Μουρ, Στέφανι Σίγκμαν, Τζέι Χάρινγκτον, Άλεξ Ράσελ, Λίνα Έσκο, Κένυ Τζόνσον, Πίτερ Ονοράτι

“S.W.A.T.” – 1ος κύκλος: Πρεμιέρα την Δευτέρα 14 Ιουνίου, στις 00:00

Δείτε το τρέιλερ εδώ: