Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μιτόπολη Αχαΐας, κηδεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Τάσος Μπερδέσης, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Βάρη.

Τραγικές φιγούρες, οι άνθρωποι της οικογένειας του πυγμάχου. Η μητέρα του, Γεωργία, τα αδέλφια του, Κώστας και Κατερίνα, Αγγελική και Παναγιώτης, και τα ανίψια του Ελευθερία, Μαριλένα, Αναστάσιος, Νικόλας και Κωνσταντίνα.

Η νεαρή σύντροφος του Τάσου Μπερδέση είναι συντετριμμένη από την ώρα που έμαθε ότι ο αγαπημένος της δολοφονήθηκε με αυτόν τον τόσο βίαιο τρόπο.

Του είχε μιλήσει λίγη ώρα πριν οι εκτελεστές του τον συναντήσουν έξω από το γυμναστήριο στη Βάρη.

Στο πλευρό του πανέμορφου μοντέλου βρίσκεται η μητέρα της η οποία προσπαθεί να την στηρίξει τις δύσκολες αυτές ώρες που περνά το παιδί της.

Η Ελισάβετ ήταν μαζί με τον Τάσο τα τελευταία δύο χρόνια και οι κοινές φωτογραφίες τους στα social είναι τώρα ό,τι απέμεινε από τις μοναδικές στιγμές που έζησαν μαζί. Ταξίδια, προπονήσεις, οι δυο τους και ο σκύλος τους, στον οποίο είχαν αδυναμία.

Το παρελθόν

Το 2ο13 έγινε μια διπλή δολοφονία έξω από ένα νυχτερινό κλαμπ στην Πάτρα. Δύο μηχανόβιοι είχαν ρίξει 30 σφαίρες, σκοτώνοντας 2 άτομα.

Στην συνέχεια, ο αδερφός εκ των νεκρών, δολοφόνησε μετά από λίγες μέρες έναν από αυτούς που θεωρούσε υπεύθυνους για τη δολοφονία του αδερφού του.

Ο Τάσος Μπερδέσης κατηγορήθηκε δύο φορές. Μια για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μια για υπόθαλψη εγκληματίας. Και τις δύο αθωώθηκε.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Προσωπικό κίνητρο στον ηθικό αυτουργό που έδωσε την εντολή να εκτελέσουν τον Τάσο Μπερδέση «βλέπουν» οι αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο Τάσος Μπερδέσης ήταν μεσαίο στέλεχος στα κυκλώματα και ως εκ τούτου προσπαθούν να καταλάβουν το λόγο δολοφονίας κάποιου που δεν είναι αρχηγός μιας ομάδας και δεν ελέγχει ή καθορίζει γειτονιές.