Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί σχεδόν σε κάθε μεταγραφικό παζάρι στόχο της ΑΕΚ, και φυσικά κάτι ανάλογο συμβαίνει και το φετινό καλοκαίρι.

Η Ένωση, εφόσον δεν ανανεώνει ο Νέλσον Ολιβέιρα, βρίσκεται σε αναζήτηση φορ, και ο αργεντινός επιθετικός μοιάζει να είναι ο ιδανικός για τους Κιτρινόμαυρους.

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ μάλιστα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την επιστροφή του Αραούχο, και γι’ αυτόν το λόγο οι άνθρωποι της ομάδας προχωρούν την περίπτωσή του και τις επαφές με τη Λας Πάλμας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μιλόγεβιτς έχει εξαιρετική άποψη για τον Αραούχο και θα ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του, γι’ αυτό και πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση περιμένοντας αργά ή γρήγορα να υπάρξει συμφωνία.

Οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής ομάδας με τη Λας Πάλμας έχουν ξεκινήσει, με τον ισπανικό Τύπο να αναφέρει σε χθεσινά ρεπορτάζ ότι η προσφορά της ΑΕΚ αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα δεν υπάρχει σίγουρα deal, όμως φαίνεται να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες από άλλες μεταγραφικές περιόδους, αφού ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας είναι πιο διαλλακτικός, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.