Η ΕΟΚ κάθε μέρα που περνά αποδεικνύει με τον πλέον τρανό τρόπο το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει στο ελληνικό μπάσκετ.

Η διοίκηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου, αλλά και όλοι οι παρατρεχάμενοι του δείχνουν με κάθε τους κίνηση πως κάνουν τα πάντα για να μείνουν στην καρέκλα, αδιαφορώντας πλήρως για τα πάντα. Ακόμη και για την Εθνική ομάδα.

Την ώρα λοιπόν που ο Ρικ Πιτίνο ανακοίνωσε τις επιλογές του για το Προολυμπιακό Τουρνουά, συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και ακόμη 4 παίκτες του Ολυμπιακού, η ομοσπονδία έδειξε και πάλι πως είναι η επιτομή της ασοβαρότητας.

Η ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου λοιπόν δεν έστειλε καμία ενημέρωση ή κάποιο έγγραφο στον Ολυμπιακό για την κλήση, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, για τους παίκτες της ομάδας που θα είναι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να μάθουν από τα… site την κλήση των παικτών τους.

Ο Πιτίνο κάλεσε τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, οι οποίοι από αύριο θα γυμνάζονται με το εθνόσημο στο στήθος, όμως η ΕΟΚ προτίμησε να μην κάνει ούτε τα τυπικά για το ελληνικό μπάσκετ και κυρίως για την Εθνική ομάδα.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν πρόκειται να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και οι πέντε παίκτες θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του αμερικανού τεχνικού για το Προολυμπιακό.