Τον δικό της «Γολγοθά» εξακολουθεί να ανεβαίνει η Ιωάννα, έπειτα από την επίθεση με βιτριόλι που της εξαπέλυσε η 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο στην Καλλιθέα πριν από ένα περίπου χρόνο.

Το καυστικό υγρό έχει προκαλέσει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της Ιωάννας, η οποία έχει ήδη υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης.

Σήμερα, η Ιωάννα μπήκε ξανά στο Θριάσιο νοσοκομείο για το 8ο χειρουργείο. Η επέμβαση διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες στέφθηκε από επιτυχία.

Μάλιστα, η Ιωάννα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το γεγονός, ανεβάζοντας στα social media μία φωτογραφία της, έξω από τον θάλαμο του χειρουργείου και ενώ βρίσκεται σε αναμονή για την επέμβαση.

Τι είπε ο πατέρας της

Ο πατέρας της Ιωάννας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την χειρουργική επέμβαση και υπογράμμισε ότι η κόρη του είναι μαχήτρια και αγωνίστρια.

Τα εγκαύματα που έχει υποστεί η κοπέλα είναι σοβαρά και πλέον κυκλοφορεί μόνιμα με μία ειδική μάσκα και δεν μπορεί να εκτεθεί στο φως.