Για τη δύσκολη εξίσωση στην εστία πρέπει να αποφασίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος εξετάζει κατά πόσο θα ήταν αναγκαία η προσθήκη ενός έμπειρου τερματοφύλακα, ειδικά εάν δεν πουληθεί ο Σωκράτης Διούδης.

Η λογική των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ήταν να συνεχίσουν με την τριάδα Διούδης – Χριστογεώργος – Ξενόπουλος, αφού όλοι ανανέωσαν φέτος τα συμβόλαιά τους.

Αλλά ο Γιοβάνοβιτς επεξεργάζεται τα δεδομένα, αφού η χρόνια πάθηση στη μέση που ταλαιπωρεί τον Διούδη τού προκαλεί αμφιβολίες.

Από την άλλη, ο Χριστογεώργος ανανέωσε με την προοπτική να αποτελεί το δεύτερο τερματοφύλακα και όχι να συμπληρώνει την τριάδα.

Εξυπακούεται πως, αν έρθει προσφορά για τον Διούδη, ο οποίος φέτος έχει καθιερωθεί και στις κλήσεις του Τζον Φαν Σιπ στην Εθνική Ελλάδας, τότε θα αντικατασταθεί με βασικό τερματοφύλακα.

Αλλά τέτοια προοπτική δεν έχει προκύψει τουλάχιστον για την ώρα.

Στο μεταξύ, ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡΤ FM και τόνισε ότι δεν έχει στο μυαλό του την επιστροφή στην Ελλάδα.

Πάντως, ο πρωταθλητής Γαλλίας με τη Λιλ Καρνέζης ψάχνει μια ομάδα όπου θα παίξει, αφού στο Σαμπιονά κινήθηκε μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Για την ώρα, η επιλογή του Παναθηναϊκού δεν παίζει ιδιαίτερα στο μυαλό του έμπειρου γκολκίπερ, αλλά κανένας δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αν φύγει ο Διούδης, βλέπουμε…