Πρεμιέρα με μάσκες & αποστάσεις για τα θέατρα – Τα μέτρα που ισχύουν

Πήραν ζωή ξανά τα υπαίθρια θέατρα και οι ανοιχτοί χώροι πολιτισμού, με τους παραγωγούς να ετοιμάζονται να υποδεχτούν ξανά τους θεατές και τους ηθοποιούς να προβάρουν πυρετωδώς τα λόγια τους, αφού από σήμερα ανοίγουν οι αυλαίες και οι φίλοι του πολιτισμού θα μπορούν να παρακολουθήσουν παραστάσεις και μουσικές συναυλίες

Πήραν ζωή ξανά τα υπαίθρια θέατρα και οι ανοιχτοί χώροι πολιτισμού, με τους παραγωγούς να ετοιμάζονται να υποδεχτούν ξανά τους θεατές και τους ηθοποιούς να προβάρουν πυρετωδώς τα λόγια τους, αφού από σήμερα ανοίγουν οι αυλαίες και οι φίλοι του πολιτισμού θα μπορούν να παρακολουθήσουν παραστάσεις και μουσικές συναυλίες.

Παραστάσεις με μέτρα

Ωστόσο, δε θα λείπουν και τα περιοριστικά μέτρα για την ασφάλεια των θεατών και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Τα υπαίθρια θέατρα θα λειτουργούν με 50% πληρότητα, ενώ οι θεατές θα είναι υποχρεωτικά καθήμενοι, θα φορούν μάσκα και κάθονται με αποστάσεις με κενή θέση ανά δυο καθήμενους.

Με λαχτάρα και αισιοδοξία υποδέχτηκαν το άνοιγμα του πολιτισμού οι ηθοποιοί, που έχουν πάνω 10 μήνες να ανέβουν σε θεατρική σκηνή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Mega Γεγονότα σε 1'