Νταμπλούχος Ελλάδος για το 2021 ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα της ΑΕΚ με 20-4 και κατέκτησαν το 22ο Κύπελλο Ελλάδος της ιστορίας τους. Αυτή η διαφορά είναι η μεγαλύτερη σε τελικό στην ιστορία του θεσμού!

Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν γνωστό από την αρχή πως είναι χαοτική. Από τη μία ένας από τους κορυφαίους συλλόγους του ευρωπαϊκού πόλο και από την άλλη μία καινούρια ομάδα που κάνει τα πρώτα της βήματα στην υδατοσφαίριση. Ωστόσο από την παρθενική της χρονιά στην Α1 κατάφερε να φτάσει σε τελικό Κυπέλλου. Δεν το λες και λίγο.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και έκτοτε δεν το έχασε ποτέ ξανά. Μέχρι το 8-0 ήταν σαν να έπαιζε… μόνος του, με την ΑΕΚ να πετύχαινει το πρώτο της γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο με τον Κουτσιαλή.

Το κοντέρ σταμάτησε στο 20-4 και ο Ολυμπιακός, με τη συνοδεία των ρεκόρ που προαναφέραμε, κατέκτησε ένα ακόμη Κύπελλο. Ένα ακόμη νταμπλ. Και πλέον η προσοχή όλων στον «ερυθρόλευκο» οργανισμό στρέφεται στο Final 8 του Champions League.