Η απώλεια του πρώτου σετ έφερε την εκπληκτική αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «καθάρισε» τον Λορέντζο Μουσέτι (3-6, 6-4, 6-0) και προκρίθηκε στον τελικό της Λιόν.

«Φουλάρει» για τον έβδομο τίτλο της καριέρας του ο Τσιτσιπάς, ο οποίος περιμένει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Κάμερον Νόρι και τον Καρέν Χατσάνοφ για να κοντραριστεί στο 16ο τελικό της καριέρας του.

Ο 22χρονος με ένα κακό service game όταν το παιχνίδι ήταν στο 2-2 έδωσε το μπρέικ στον Ιταλό και στη συνέχεια παρότι προσπάθησε να το πάρει πίσω δεν τα κατάφερε, με τον Μουσέτι να παίρνει το προβάδισμα.

Στο δεύτερο σετ ο 19χρονος μπορεί να είχε πρώτος μπρέικ πόιντ, όμως το μπρέικ το έκανε τελικά ο Τσιτσιπάς και προηγήθηκε με 3-1. Ο Μουζέτι απάντησε στο 4-2, όμως με δύο διαδοχικά γκέιμ ο Στεφ ισοφάρισε.

Στο τρίτο σετ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και έκανε… πλάκα. Συγκεκριμένα δεν έχασε ούτε ένα γκειμ και έφτασε στη νίκη σε μια αναμέτρηση που διήρκησε 1 ώρα και 42 λεπτά.

Στον αυριανό τελικό ο Στέφανος θα είναι το ακλόνητο φαβορί όποιος και αν είναι ο αντίπαλος του και μένει να δούμε αν θα φτάσει στην κατάκτηση του έβδομου τίτλου της καριέρας του.

Πηγή: to10.gr