Για τη συμμετοχή της στο «Σπίτι με το Mega» αλλά και την «Εξαψη» και πώς έζησε η ίδια την περίοδο της καραντίνας, μιλά στο in.gr η ηθοποιός Αναστασία Παντούση.

Το βράδυ του Σαββάτου θα σας δούμε στο «Σπίτι με το Mega» όπου ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου. Πώς αισθάνεστε για αυτό;

Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή την όμορφη βραδιά στο «Σπίτι με το Mega», σε μία ξεχωριστή εκπομπή με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Μέσα από το «Κόκκινο Ποτάμι» ήρθα πιο κοντά  σε αυτή τη σημαντική ιστορική στιγμή, για ολόκληρο τον Ελληνισμό και μου δημιουργήθηκαν πολύ έντονα συναισθήματα.

Είναι μεγάλη μου τιμή που απόψε το βράδυ θα είμαι και εγώ στο «Σπίτι με το Mega», σε μία εκπομπή που θα ενώσει τις φωνές σπουδαίων καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα και θα προσφέρει δυνατές στιγμές στους τηλεθεατές με πολύ όμορφα τραγούδια. Είμαι σίγουρη ότι δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Τι σε έκανε να πεις το ναι στην «Έξαψη»;

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Τσελεμέγκος με τον οποίο έχουμε ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν. Το δυνατό και ανατρεπτικό σενάριο της Τίνας Καμπίτση και το cast που αποτελείται από εξαιρετικούς ηθοποιούς και αγαπημένους φίλους.

Επίσης, ένα επιπλέον κίνητρο ήταν ότι η σειρά θα μεταδιδόταν από το MEGA, ένα κανάλι με μεγάλη παράδοση στη μυθοπλασία. Δεν άργησα λοιπόν να απαντήσω θετικά στην πρόταση, διότι όλα τα παραπάνω ήταν για εμένα πολύ σημαντικά.

Ποια τα κοινά και ποιες οι διαφορές με την Κλαίρη, τον ρόλο που υποδύεσαι στην σειρά;

Ως άνθρωπος δεν έχω κάποια κοινά με την Κλαίρη, ωστόσο προκειμένου να την υποδυθώ,  αναλύω όλα τα στοιχεία της και αρχίζω να έρχομαι κοντά της. Την καταλαβαίνω και προσπαθώ να την αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται.

Πως βίωσες την καραντίνα ως άνθρωπος και καλλιτέχνης;

Την πέρασα αρκετά δύσκολα. Στην αρχή ήμουν πιο αισιόδοξη, μετά όμως επηρεάστηκα αρκετά και δυσκολευόμουν να αποδεχθώ αυτό που συμβαίνει. Όμως, πλέον μπορώ να πω ότι όλη αυτή η διαδικασία αν και δύσκολη με έκανε να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου και να γίνω ακόμα πιο δυνατή.

Που θέλει να βρίσκεται η Αναστασία Παντούση σε 5 χρόνια;

Να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω και σέβομαι πολύ, την υποκριτική.  Να έχω καλές συνεργασίες και να είμαι δίπλα σε ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπάω.