Στον οικισμό Άνω Πευκενέα, στα Μέγαρα, βρέθηκε η κάμερα του MEGA καταγράφοντας την ολική καταστροφή στο σπίτι της Μπέσσυ Αργυράκη.

Η φωτιά πέρασε πάνω από το σπίτι της και το έκαψε ολοσχερώς. Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική. Ωστόσο η ίδια η τραγουδίστρια και οι συγγενείς της δεν βρίσκονταν στο σπίτι. Είχαν όλοι απομακρυνθεί από την πυροσβεστική. Την ίδια εικόνα παρουσιάζουν πολλά σπίτια στην περιοχή.

Η κυρία Αργυράκη μιλώντας στο MEGA θέλησε να δώσει κουράγιο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που «ήρθαν στην ίδια μοίρα με εμένα και να ευχηθώ όσοι είμαστε γεροί, τα άψυχα χαλάσματα να έρθουν στη θέση τους και να γίνει αυτό ξανά σπίτι. Όσο είμαστε ζωντανοί… η ζωή των ανθρώπων και οι ψυχές, αυτό έχει σημασία. Δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, θρηνήσαμε αλλά ένα σπίτια, τα συντρίμμια, τα όνειρα πολλών χρόνων. Θέλω να στείλω κουράγιο και δύναμη στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καταστροφές».

«Το σπίτι πρέπει να κάηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ήταν πολύ μακριά η φωτιά, όμως αυτή η φωτιά σε συνδιασμό με τον αέρα δεν ξέρεις τι κατεύθυνση θα πάρει» πρόσθεσε.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε