Ο μόλις 23 ετών πιλότος της Formula 1 Μαξ Φερστάπεν, είναι το next big thing στο χώρο, καθώς αναφέρεται διεθνώς ως ο διάδοχος του κορυφαίου Λιούις Χάμιλτον.

Ο πιλότος της Red Bull Racing, γιος του Γιος Φερστάπεν πρώην οδηγού της Formula 1 και της Σόφι Κούμπεν, η οποία αγωνιζόταν στα καρτ, είναι προσηλωμένος στους φιλόδοξους στόχους του. Ένας από αυτούς είναι να κερδίσει την πρωτιά στον εμβληματικό και πλέον πολυσυζητημένο αγώνα της Formula 1 στον κόσμο. Αυτόν τον Grand Prix του Μονακό.

Την Κυριακή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Πριγκιπάτο, εκεί όπου θα διεξαχθεί μετά από ένα χρόνο «σιωπής», λόγω της Covid-19, ο θεαματικός αγώνας. Τέλος του lockdown και πολλοί άνθρωποι θα συγκεντρωθούν για τον αγώνα στο Μόντε Κάρλο.

Εκατομμύρια άλλοι θα τον παρακολουθήσουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες ή το internet. Ο Φερστάπεν είναι πανέτοιμος.

Ο κορυφαίος της νέας γενιάς της Formula 1, είναι εδώ. Διαβάστε για αυτόν όπως και για τους επίσης νεαρούς Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ τζούνιορ στο “BHMAGAZINO”. Εξερευνήστε υπέροχους κόσμους και ενδιαφέροντα θέματα στις σελίδες του και αυτή την εβδομάδα. Γιατί κανένα περιοδικό δεν μπορεί να είναι τόσο ξεχωριστό όσο το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί όπως πάντα μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ». Κάνοντας τις Κυριακές σας μοναδικές…