Ο Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε ένα από τα πιο… καυτά θέματα της επικαιρότητας και αυτό δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας ενόψει του Euro.

«Αν μπορεί να φέρει περισσότερη ποιότητα στην εθνική Γαλλίας; Σίγουρα… Κατά τη γνώμη μου, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα είναι ο νικητής σε κάθε περίπτωση. Αν τα πάει καλά η Γαλλία, θα λέμε ότι κατάφερε να τον προσαρμόσει στο στιλ παιχνιδιού του και αν αποτύχει δεν θα τον κατηγορήσουμε.

Ξέρει να κάνει τις επιλογές του, είναι πάρα πολύ έξυπνος σε αυτό το κομμάτι. Αν με κάλεσε για να με ενημερώσει για την απόφασή του; Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Ντιντιέ, ούτε από κανέναν άλλον.

Αυτή τη στιγμή περνάω καλά στη ζωή μου και διασκεδάζω όταν είμαι στο γήπεδο. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού στο «RMC Sport».

Υπενθυμίζεται πως για πολλά χρόνια ο Μπενζεμά δεν καλούνταν στην εθνική ομάδα της Γαλλίας μετά το σκάνδαλο που είχε προκύψει με τον εκβιασμό του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης προς τον Ματιέ Βαλμπουενά με το φερόμενο «ροζ» βίντεο.