Η EOK, μετά την απόφαση-σταθμό για επανάληψη του πρώτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την Α1 Γυναικών, παρά το γεγονός ότι το καλάθι της Ριντ ήταν ξεκάθαρα εκτός χρόνου, όρισε ξανά το παιχνίδι.

Ο πρώτος τελικός λοιπόν στο ΣΕΦ θα διεξαχθεί και πάλι την Πέμπτη στις 15:00 όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία, μετά και την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου και παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει και στον ΑΣΕΑΔ για να δικαιωθεί για την… αλλοίωση πρωταθλήματος της ΕΟΚ, με ένα καλάθι που οι τρεις διαιτητές, αλλά και άπαντες είδαν να είναι εκπρόθεσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου το Σάββατο στις 18:00 και ο τρίτος, αν χρειαστεί, τη Δευτέρα στις 15:00, ξανά στο βοηθητικό του ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Υλοποιώντας την αμετάκλητη απόφαση του δευτεροβάθμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου επί ενστάσεων κακής εφαρμογής κανονισμού παιδιάς της ΚΕΔ, ορίζεται η επανάληψη του πρώτου αγώνα της Δ’ Φάσης των playoffs του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και την αγωνιστική συνέχειά της.

Το πρόγραμμα Δ’ Φάσης των playoffs διαμορφώνεται ως εξής:

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

ΣΕΦ (Αίθουσα 5) 15.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Π. Γιαννακόπουλος 18.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΣΕΦ (Αίθουσα 5) 15.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (αν χρειαστεί)»