Μια παράξενη ανακατανομή δυνάμεων στο χώρο της νύχτας υλοποιείται τελευταία, καθώς είχαμε άλλη μία μαφιόζικη δολοφονία.

Το MEGA παρουσιάζει βίντεο – ντοκουμέντο από ένα συμβόλαιο θανάτου στην Μεταμόρφωση.

Η κάμερα έχει καταγράψει τα συγκλονιστικά δευτερόλεπτα τη στιγμή που άντρας σταματάει έξω από καντίνα και πυροβολεί 3 φορές στο στήθος και στον λαιμό 58χρονο άνδρα ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος.

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει καρέ – καρέ βίντεο ντοκουμέντο με τη μαφιόζικη δολοφονία χθες το βράδυ, στην οδό Ιφιγενείας στη Μεταμόρφωση.

Ένα ακόμη συμβόλαιο θανάτου στον πόλεμο της νύχτας, με θύμα 58χρονο, πρώην πυγμάχο, παλιό γνώριμο της ΕΛΑΣ.

Τον εκτέλεσαν σε 6 δευτερόλεπτα

Ο 58χρονος έχει φτάσει με την μοτοσικλέτα του έξω από καντίνα και συνομιλεί με υπαλλήλους της επιχείρησης.

Ενώ το ρολόι δείχνει 31 λεπτά μετά τις δέκα το βράδυ, μια μοτοσικλέτα με δυο επιβαίνοντες τον πλησιάζει από το αντίθετο ρεύμα ενώ κινείται κάθετα στο δρόμο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε πρώτο το MEGA, ο συνεπιβάτης με ένα εννιάρι πιστόλι πυροβολεί τρεις φορές στο στήθος και στο λαιμό τον 58χρονο. Ο οδηγός πατάει γκάζι με κατεύθυνση προς την λεωφόρο Τατοΐου.

Συμβόλαιο θανάτου

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι του 58χρονου παρά το γεγονός ότι τόσο στο κατάστημα υπήρχαν πελάτες και εργαζόμενοι, όσο και το ότι διπλά από τον στόχο τους βρισκόταν ένας άλλος άνδρας, δεν υπολόγισαν τίποτα και εκτέλεσαν σε ελάχιστο χρόνο το συμβόλαιο θανάτου για το οποίο είχαν πάρει την εντολή.

Πόλεμος συμμοριών

Μόλις πέντε λεπτά με την δολοφονία του 58χρονου στο σημείο έφτασαν οι πρώτες μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο χώρος στη συνέχεια αποκλείστηκε για να γίνει αυτοψία από τους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν την υπόθεση.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ έχουν σταλεί οι τρεις κάλυκες των 9 χιλιοστών που εντοπίστηκαν στο σημείο για να διαπιστωθεί εάν το όπλο με το οποίο πυροβολήσαν οι δολοφόνοι του 58χρονου έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν.

Γνωστός με το ψευδώνυμο «Κεφάλας»

Tο θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας, είναι παλιός γνώριμος της ασφάλειας, και συγκεκριμένα στο τμήμα εκβιαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος Μ.Κ., που έπεσε νεκρός έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση είχε το παρατσούκλι «Κεφάλας».

Υπήρξε πρωταθλητής πυγμαχίας σε ιστορικό αθλητικό σύλλογο, ενώ η τριβή του με τα κυκλώματα της αθηναϊκής νύχτας φέρεται να ξεκίνησε πριν από τριάντα χρόνια.

Ο «Κεφάλας» είχε ανοίξει το δικό του νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν απέδωσε η επιχειρηματική του κίνηση.

Σύμφωνα με πηγές, συνέχισε να ασχολείται με τα κυκλώματα που «παρείχαν» προστασία. Η παρουσία του, όμως, στα βορειοδυτικά προάστια ήταν έντονη και οι ανερχόμενοι «νονοί» τον ήθελαν εκτός… πιάτσας, δίνοντας εντολή για την εκτέλεσή του.

Ο εκτελεστής θεωρείται αρκετά έμπειρος, καθώς κατάφερε να πλήξει με τις σφαίρες τον 58χρονο τρεις φορές, σε σημεία που ελάχιστες πιθανότητες του άφηναν για να ζήσει.

Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής.