H Αφροδίτη Πατουλίδου είναι πολύπλευρη καλλιτεχνική προσωπικότητα. Τραγουδάει – όπερα και όχι μόνο. Τραβάει όμορφες φωτογραφίες. Γράφει ποιήματα. Ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική και μελετάει διαρκώς προσπαθώντας να διευρύνει το γνωστικό της πεδίο. «Με ενδιαφέρει να εκφράζομαι με διάφορους τρόπους», λέει η ίδια, «παραμένοντας κάτι εύπλαστο, κάτι “πολυμορφικό”, ένας άνθρωπος που διαρκώς μαθαίνει, δοκιμάζει και δοκιμάζεται».

Μόνιμα εγκατεστημένη στο εξωτερικό, είχε έρθει πρόσφατα στην Ελλάδα για λόγους επαγγελματικούς. Συγκεκριμένα για να ερμηνεύσει τoν ρόλο της Σουζάνα στην παραγωγή των «Γάμων του Φίγκαρο» του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ που ανέβασε η Λυρική Σκηνή. Η παράσταση δεν παρουσιάστηκε μπροστά στο κοινό λόγω των μέτρων για την COVID-19, μαγνητοσκοπήθηκε όμως και σε μερικές ημέρες πρόκειται να ανέβει στην GNO TV.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», o Kοσμάς Βίδος συνομιλεί με τη νεαρή, πολλά υποσχόμενη υψίφωνο, η οποία τονίζει ότι οι Ελληνες που αναζητούν την επιτυχία εκτός συνόρων έχουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: «Πατάμε τα πόδια μας πολύ καλά στη γη, ξέρουμε τι θέλουμε και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε για να το κατακτήσουμε, αλλά την ίδια στιγμή είμαστε έτοιμοι να “πετάξουμε”, έχουμε τη δυνατότητα για το άλμα στο αφηρημένο, για την υπέρβαση».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»