Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι και επίσημα μέλος του Hall Of Fame με την «Τάξη του 2020».

Μια τεράστια καριέρα με πέντε πρωταθλήματα με τη φανέλα των Λέικερς και 18 συμμετοχές σε All Star Game και αμέτρητες στιγμές μαγείας πάνω στο παρκέ.

Μαζί του στο Hall Of Fame, δύο μεγάλοι του αντίπαλοι στα γήπεδα, ο Κέβιν Γκαρνέτ και ο Τιμ Ντάνκαν.

Μια από τις κορυφαίες τάξεις του Hall Of Fame στην ιστορία.

Υπό το βλέμμα του συγκινημένου Μάικλ Τζόρνταν, η Βανέσα Μπράιαντ έβαλε τον Κόμπι στο πάνθεον των κορυφαίων του μπάσκετ, στο Naismith Memorial Hall of Fame, με ένα συγκλονιστικό λόγο.

Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν εκείνος που επιλέχθηκε από την οικογένεια του Κόμπι να συνοδέψει τη Βανέσα την στιγμή της εισόδου του Black Mamba στο Hall Of Fame.

Η σύζυγός του συγκίνησε με το λόγο της για τον τεράστιο Κόμπι: «Δε θα υπάρξει άλλος σαν τον Κόμπι Μπράιαντ. Ήταν ένας, μοναδικός. Τα προσωπικά του στατιστικά και επιτεύγματα μιλούν από μόνα τους. Ο Κόμπι δε διάλεξε ποτέ το πιο εύκολο μονοπάτι όσο έχει να κάνει με το μπάσκετ. Το μεγαλύτερο επίτευγμά του ήταν πως ήταν ο καλύτερος πατέρας των κοριτσιών του. Σε ευχαριστούμε που μας έδωσες έμπνευση να γίνουμε καλύτεροι από την προηγούμενη ημέρα. Συγχαρητήρια μωρό μου, όλη η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή μου τελικά επιβραβεύτηκαν. Τα κατάφερες, είσαι στο Hall Of Fame. Δεν είσαι απλώς ένας MVP. Είσαι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Είμαι περήφανη για σένα. Θα σε αγαπάω πάντα. Κόμπι Μπιν. Μπράιαντ».