Η 3-4-3 διάταξη από τις 18 Μάρτη και μετά, έγινε η… αγαπημένη του Πέδρο Μαρτίνς. Και ο Πορτογάλος τη διατηρεί όπως φαίνεται και στη τελευταία αγωνιστική των playoffs της φετινής Super League. Έστω και με επιλογές-εκπλήξεις που κρατούν το ενδιαφέρον ζωντανό ως ότου ο Ολυμπιακός παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Βλέπετε, χώρεσαν παρέα στο αρχικό σχήμα Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμάρα. Χώρεσαν όμως και οι Ελ Αραμπί και Χασάν. Η πληροφορία είναι πως ο Γιαν Εμβιλά όμως θα αγωνιστεί στην άμυνα πλάι στον Σεμέδο και τον νεαρό Καλογερόπουλο. Άρα ο σχηματισμός ξεκινά από τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Περνά από τη μεσαία γραμμή όπου Ανδρόυτσος και Ρέαμπτσιουκ βρίσκονται στα δύο άκρα της έχοντας ανάμεσα Καμαρά-Μπουχαλάκη. Και καταλήγει στην επίθεση. Εκεί όπου λογικά γύρω από τον βαρύ Αχμέντ Χασαν θα κινηθούν τόσο ο Γιώργος Μασούρας, όσο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί (!).

Θα μπορούσαν αυτά τα πρόσωπα βέβαια να δώσουν και μια χαρά 4-4-2 (Με Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μασούρα στη μεσαία γραμμή και Ελ Αραμπί-Χασάν στην επίθεση). Θα μπορούσαν να δώσουν και 4-3-3 (με Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά στη μεσαία γραμμή).

Το ρεπορτάζ όμως μιλά για 3 κεντρικούς αμυντικούς. Άρα: Σα_Εμβιλά, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ_Μασούρας, Χασάν, Ελ Αραμπί.