Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ (19:30) στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ και ψάχνει τρίποντο για να τερματίσει στην τρίτη θέση, αλλά και να κλείσει με ένα ιδανικό φινάλε τη σεζόν.

Με το αποψινό παιχνίδι η Ένωση θα ολοκληρώσει μια δύσκολη και καταστροφική χρονιά όπου όλα πήγαν στραβά και ελπίζει έστω να καταφέρει να την κλείσει με ένα καλό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν Άρη που προέρχεται από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ πρέπει όμως να αποφύγουν τα λάθη που έγιναν στην Τρίπολη και τα οποία κόστισαν τους τρεις βαθμούς και δεν της επέτρεψαν να φθάσει στο τρίποντο.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα απουσιών, ενώ από την άλλη έχει προκύψει και το ζήτημα με τον Χρήστο Αλμπάνη (έχει ενόχληση στο γόνατο) ο οποίος θα δοκιμάσει σήμερα στα Σπάτα για να δει αν θα μπορεί να υπολογίζεται, αν και μοιάζει δύσκολο.

Επίσης, ερωτηματικό είναι αν θα χρησιμοποιηθεί και ο Λιβάι Γκαρσία, που πάντως νιώθει απόλυτα καλά όπως αποκάλυψε και ο ίδιος και μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί.

Όσον αφορά τις επιλογές του Χιμένεθ, όλα δείχνουν πως πάμε σε διάταξη με τετράδα στην άμυνα και 4-3-3.

Στο τέρμα θα είναι ο Τσιντώτας, με τον Μπακάκη ή τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, τον Μιτάι ή τον Λόπες αριστερά και Τσιγκρίνσκι – Σβάρνα στις θέσεις των στόπερ.

Στο κέντρο θα είναι οι Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Μάνταλος με τον Σιμάνσκι επίσης να διεκδικεί θέση, ενώ στα άκρα ο Γκαρσία, αν αποφασιστεί να ξεκινήσει, θα βρίσκεται στη μια πλευρά και στην άλλη ο Τάνκοβιτς με τον Καρίμ στην κορυφή.

Αν ο Γκαρσία μείνει στον πάγκο, πιθανότατα ο Μάνταλος θα προωθηθεί πιο μπροστά αριστερά και ο Τάνκοβιτς θα πάει δεξιά.

Δεν αποκλείεται βεβαίως και κάποια έκπληξη από τον Χιμένεθ, είτε σε σχέση με τη διάταξη είτε όσον αφορά κάποια πρόσωπα.