Σε ένα ματς διαφήμιση του παγκόσμιου τένις, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την απόλυτη ανατροπή από 1-0 (έτσι τελείωσε χθες το ματς) και με 2-1 σετ απέκλεισε τον συγκλονιστικό Στέφανο Τσιτσιπά, παίρνοντας την πρόκριση στους «4» του Italian Open!

Πραγματικά ήταν ένα τρομερό ματς, με απίστευτες εναλλαγές και ανατροπές στο σκορ!

Το πρώτο σετ είχε ολοκληρωθεί 6-4 υπέρ του Στεφ, ενώ ο Έλληνας τενίστας είχε προλάβει να προηγηθεί και με 2-1 στο δεύτερο σετ, προτού η βροχή σταματήσει την ξέφρενη πορεία του.

Με την επανεκκίνηση του αγώνα σήμερα, ο Τσιτσιπάς πήρε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα, κάνοντας το 3-1. Ωστόσο, κάπου εδώ μίλησε η αδιαμφισβήτητη ποιότητα του ΜΕΓΑ Τζόκοβιτς! Με μία μεγάλη ανατροπή, έκανε το 1-3 4-3 και πήρε κεφάλι στο δεύτερο σετ, με τη βοήθεια ενός break.

 Ο 23χρονος Ελληνας πρωταθλητής, δεν πτοήθηκε καθόλου από το χαμένο σερβίς και προσπάθησε να απαντήσει με το… ίδιο νόμισμα στον 34χρονο Τζόκοβιτς, ο οποίος όμως παίζοντας το τελευταίο του χαρτί και μετά από «σκληρή μάχη», κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του και να προηγηθεί με 5-4.
Ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε σε 5-5, αλλά με δύο σερί game και ένα break ο «Νόλε» πήρε το δεύτερο σετ με 7-5.

Στην αρχή του τρίτου και καθοριστικού σετ, οι δύο τενίστες πήραν από ένα game, μετά από ένα εκπληκτικό ράλι όμως, ο Τσιτσιπάς έσπασε το σερβίς του Τζόκοβιτς και προηγήθηκε με 2-1, υποχρεώνοντας τον Σέρβο να πετάξει την ρακέτα του όντας φανερά εκνευρισμένος.