Ο Ολυμπιακός δε σταματά ποτέ να βελτιώνει το γήπεδό του.

Μόλις δύο ημέρες μετά τη φιέστα με τον ΠΑΟΚ και τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους, οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν εργασίες στον αγωνιστικό χώρο.

Παρά το γεγονός πως το χορτάρι έμοιαζε με χαλί και στο παιχνίδι με το Δικέφαλο του Βορρά, οι άνθρωποι της Καραϊσκάκης ΑΕ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών και προχωρούν σε αλλαγή του χλοοτάπητα του γηπέδου του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ και επιβλέπων τα έργα, Βασίλης Βασιλειάδης, από σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες για την αντικατάσταση της ψυχρόφιλης ποικιλίας του χλοοτάπητα με τη θερμόφιλη.

Μια ποικιλία που είναι πιο ανθεκτική στη ζέστη και την οποία ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία να τοποθετήσει τώρα, καθώς έως τον Ιούλιο ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο γήπεδο.

Στόχος, μάλιστα, είναι ο αγωνιστικός χώρος να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League.

Γι’ αυτό και οι εργασίες αντικατάστασης γίνονται με γοργούς ρυθμούς.