Τον περασμένο Ιανουάριο ο Αρης απέκτησε τον Κώστα Μήτρογλου για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του.

Ο έμπειρος στράικερ επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο ίδιος, αλλά και οι άνθρωποι του Αρη. Οι λιγοστές συμμετοχές του, μόλις 10 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά η πενιχρή συγκομιδή του (σ.σ μόλις δύο γκολ) δεν έχουν ικανοποιήσει τον Ακη Μάντζιο και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Επίσης, ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος από τις συμμετοχές του και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όσον αφορά στο μέλλον του 33χρονου επιθετικού. Οι δύο πλευρές το επόμενο διάστημα θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων για να μιλήσουν για τη συνεργασία τους και εάν θα συνεχιστεί ή θα ολοκληρωθεί άδοξα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μήτρογλου ήταν εκτός αποστολής στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του έμπειρου επιθετικού.