Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης είναι αποφασισμένος να κρατήσει την Καντελάρια στη Mykonian κατοικία ολόκληρο το καλοκαίρι.

Παρά τα δειλά πρώτα μηνύματα γύρω από τον τουρισμό στο κατάλευκο νησί του Αιγαίου – σίγουρα δεν υπάρχει το εκρηκτικό σκηνικό με τα εκατομμύρια επισκέπτες άλλων χρόνων –, ο παιδικός μου φίλος νιώθει αισιόδοξος.

Το πλήρως ανακαινισμένο αεροδρόμιο σε κυκλαδίτικους ρυθμούς, τα πολυτελή μαύρα αυτοκίνητα τα οποία εμφανίζονται σιγά-σιγά για να μεταφέρουν τους VIP τουρίστες και η μεγάλη κατανάλωση στο glamorous supermarket λίγο μετά το airport δεν μπορούν παρά να δείχνουν τα πράγματα περισσότερο φωτεινά.

Οσον αφορά τουλάχιστον το πολύ υψηλής κλάσης κοινό.

Η Μύκονος, άλλωστε, το πολύ χρήμα το κερδίζει από τους πάμπλουτους επιχειρηματίες και τζετ σέτερ και όχι από τους celebrities της… μαύρης (και άραχνης) συμφοράς.

Είναι αυτοί οι οποίοι κυκλοφορούν στα Ματογιάννια ή συχνάζουν στα γνωστά beach bars περιμένοντας να τους κεράσουν.

Με αντάλλαγμα κάποια «διαφήμιση» σε… κουτσομπολέ περιοδικό ή ανάλογο site. Η Μύκονος όμως δεν χρειάζεται τέτοιου είδους «φθηνοκαταστάσεις». Αν επιθυμεί να παραμείνει σε επίπεδα Ιμπιζα ή κυρίως St Barth…