Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League και όρισε μόνο στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό ξένο ρέφερι.

Πιο συγκεκριμένα, στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα γιορτάσουν και την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους, η ΚΕΔ όρισε τον Βασίλη Φωτιά.

Βοηθοί του έλληνα ρέφερι από την Ένωση Πέλλας θα είναι οι Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), ενώ τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας).

Στο VAR θα θα βρίσκονται ο λετονός Άντρις Τρεϊμάνις και ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (12/5, 19:30) η ΚΕΔ όρισε τον ούγγρο Βαντ Ίστβαν.

Ο 41χρονος ούγγρος διεθνής από το 2007 διαιτητής θα έχει βοηθούς τον Ίστβαν Άλμπερτ επίσης από την Ουγγαρία και τον έλληνα Θόδωρο Γεωργίου.

Τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), στο VAR θα είναι ο πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς και AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Το ματς της Τρίπολης μεταξύ Αστέρα και ΑΕΚ θα διαιτητεύσει ο Άγγελος Ευαγγέλου, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Ιορδάνη Απτσόγλου και Μπάξμπαου Ρέινχαρντ.

Τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης και στο VAR οι Θανάσης Τζήλος και Κωνσταντίνος Καλαμπόκης.

Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί:

Άρης – Παναθηναϊκός: Διαιτητής: Βαντ Ίστβαν (Ουγγαρία), Βοηθοί: Άλμπερτ Ίστβαν, Θόδωρος Γεωργίου, 4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, VAR: Τιάγκο Μάρτινς, Τρύφωνας Πετρόπουλος

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου, Βοηθοί: Ιορδάνης Απτσόγλου, Μπάξμπαουμ Ρέινχαρτν, 4ος: Δημήτριος Καραντώνης, VAR: Αθανάσιος Τζήλος, Κωνσταντίνος Καλαμπόκης

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς, Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας, Βασίλειος Νικολακάκης, 4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης, VAR: Άντρις Τρεϊμάνις, Ηλίας Κωνσταντίνου