Ο 32χρονος πιλότος και η ούτε 20 ετών Κάρολαϊν, ζούσαν μια ονειρική ζωή. Όλα αυτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, όταν -τουλάχιστον- τρεις αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έδεσαν τον άνδρα χειροπόδαρα και δολοφόνησαν την γυναίκα μπροστά στο 11 μηνών παιδί τους, το οποίο βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο.

Το στυγερό έγκλημα έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα με τις Αρχές να προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φθάσουν στα ίχνη των αδίστακτων δολοφόνων, οι οποίοι δεν δίστασαν να αφαιρέσουν τόσο βάναυσα τη ζωή της 20χρονης Καρολάιν.

Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες του άγριου εγκλήματος ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά την διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Μάλιστα, για την κυβέρνηση η υπόθεση θεωρείται τόσο σημαντική που προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, για όποιον «παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών».

Από το πρωί, όταν και κατάφερε να απελευθερωθεί και να καλέσει την αστυνομία, ο ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης βρίσκεται στο Tμήμα Aνθρωποκτονιών της Ασφάλειας και οι Αστυνομικοί του δείχνουν ολόσωμες φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών σκληρών εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίοι έχουν πρόσφατα αποφυλακιστεί. Ωστόσο, όπως είναι λογικό ο τραγικός πατέρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί ακριβώς να θυμηθεί τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν τρεις άνδρες με το έτσι θέλω του κατέστρεψαν τη ζωή.

Οι Αρχές πιστεύουν πως ενδέχεται κάποιος από όσους του έχουν δείξει να ήταν ένας από τους δράστες του εγκλήματος. Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν πειστεί πως ο «εγκέφαλος» που οργάνωσε την εισβολή στο σπίτι της οικογένειας γνώριζε πράγματα για την οικογένεια. Για το λόγο αυτόν, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει όλοι, όσοι είχαν μπει στο σπίτι για εργασία.

Πίστευαν πως υπήρχαν χρήματα μέσα στο σπίτι

Το μεγάλο ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι αρχές και ενδεχομένως να οδηγήσει και στη λύση του μυστηρίου είναι το αν και -αν ναι- πως οι δράστες γνώριζαν ότι μέσα στο σπίτι υπήρχαν λεφτά.

Οι πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι το ζευγάρι σκόπευε να αγοράσει οικόπεδο πολύ μεγάλη αξίας, περί τα 100.000 ευρώ και ίσως θεώρησαν ότι είχαν ένα πολύ μεγάλο ποσό μέσα στο σπίτι τους.

Όσον αφορά το από που μπορεί να είχαν την πληροφόρηση οι αρχές εξετάζουν και τα άτομα που αργάζονταν εκεί το προηγούμενο διάστημα. Εξετάζεται, δηλαδή, το ενδεχόμενο να είχαν οι δράστες πληροφορίες από πρώην εργαζομένους στη μεζονέτα.

Σημαντικό στοιχείο το βίντεο με έναν «ύποπτο»

Μια πολύ σημαντική πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας θέλει την αστυνομία να έχει στα χέρια της ένα αρκετά καλό στοιχείο, στο οποίο μπορεί να «πατήσει» ούτως ώστε να στρέψει τις έρευνες προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha οι αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο με έναν ύποπτο άνδρα, ο οποίος στις 05:30 τα ξημερώματα της Τρίτης βρίσκεται έξω από το μεζονέτα, στην οποία γράφεται το τραγικό τέλος της 20χρονης Κάρολαϊν.

Ήδη το βίντεο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, έχει μεγεθυνθεί η εικόνα και προσπαθούν να δουν τα πάντα από εκεί.

Η γλώσσα των δραστών

Ακόμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν την εθνικότητα των δραστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της εφιαλτικής νύχτας οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, στο τέλος, όπως είπε ο 32χρονος σύζυγος, όταν μίλησαν μεταξύ τους χρησιμοποίησαν μια συγκεκριμένη ξένη διάλεκτο.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να ηρεμήσει ο 32χρονος άνδρας, ο οποίος όπως είναι λογικό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, και στη συνέχεια να προσπαθήσει να θυμηθεί λέξεις που θα βοηθήσουν τις αρχές να βρουν την εθνικότητα των δραστών.

Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας

«Να μην το ζήσει ποτέ κανένας» ήταν οι πρώτες λέξεις του τραγικού συζύγου στους δημοσιογράφους. «Δεν περιγράφεται παιδιά δεν περιγράφεται, να μην συμβεί σε κανέναν άλλο ποτέ ξανά» είπε.

Μάλιστα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως οι αρχές θα καταφέρουν να εντοπίσουν τους δολοφόνους της γυναίκας του, που απείλησαν με όπλο το βρέφος του ενώ έπνιξαν και τον σκύλο του.

«Τα παιδιά (σ.σ οι αστυνομικοί) ξέρουν τη δουλειά τους, θα τους πιάσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Τους παρακαλέσαμε, τους είπαμε πού είναι τα χρήματα…» κατέληξε.

Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς

Στο μεταξύ, σοκ προκαλούν οι πρώτες κουβέντες του 32χρονου πιλότου στους αστυνομικούς.

«Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε».

Ο σύζυγος περιέγραψε και τη στιγμή που τους έδεσαν αλλά και τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη φωνή της συζύγου του.

«Τους είπα αμέσως που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου…».

«Ελάτε, σκότωσαν τη γυναίκα μου»

Συγκλονιστικά είναι και τα όσα είπε στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν δίπλα στη νεκρή σύζυγό του το πρωί της Τρίτης.

Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί ο 32χρονος κατάφερε και ειδοποίησε την αστυνομία με το κινητό του τηλέφωνο.

«Ελάτε στην οδό Παναγούλη στα Γλυκά Νερά. Ληστές σκότωσαν τη γυναίκα μου».

Η αστυνομία σπεύδει στο σπίτι της οικογένειας. Βρίσκουν τον 32χρονο άνδρα δεμένο και τα κλάματα του βρέφους τους οδηγούν στο δωμάτιο που βρίσκεται νεκρή η 20χρονη.

«Προσπαθούσα να λυθώ αλλά δεν τα κατάφερα. Φοβόμουν αλλά πάλευα για να τα καταφέρω. Μου κατέστρεψαν τη ζωή και καταδίκασαν το παιδί μου να μεγαλώσει ορφανό».

Δεν άκουσαν τίποτα οι γείτονες

Σύμφωνα, δε, με το ρεπορτάζ του OPEN, οι κακοποιοί προέβησαν στο έγκλημα, εκμεταλλευόμενοι αφενός το αραιοκατοικημένο της περιοχής γύρω από το σπίτι της οικογένειας και εισέβαλαν στο σπίτι από το πίσω μέρος της κατοικίας και πιθανότατα από ένα χαμηλό παράθυρο, που ήταν και προβληματικό.

Όπως όλα δείχνουν, οι εγκληματίες γνώριζαν πολύ καλά τον χώρο αλλά και τον τρόπο για να μπουν στην οικία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του εγκλήματος οι γείτονες του ζευγαριού – το σπίτι είναι μεσοτοιχία με μία άλλη μεζονέτα στην οποία κατοικεί άλλη οικογένεια- δεν άκουσαν τίποτα. Κανέναν ύποπτο ήχο δεν άκουσαν ούτε οι γείτονες που κατοικούν ακριβώς απέναντι από το σπίτι.

Τελικά αυτός που κάλεσε τις Αρχές ήταν ο ίδιος ο 32χρονος πατέρας του 11μηνου παιδιού και σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας,ο οποίος – παρά το γεγονός ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί τον είχαν δέσει – έφτασε στο τηλέφωνο από το σημείο που ήταν δεμένος και είπε στους αστυνομικούς για τους κακοποιούς που μπήκαν στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να συλλέξουν με όλους τους πιθανούς τρόπους να συλλέξουν γενετικό υλικό των δραστών και έστειλαν ότι βρήκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Οι δράστες ήταν τουλάχιστον τρεις και είχαν κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους όταν μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα. Οι εγκληματίες, μάλιστα, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, έφτασαν στο σημείο να… κρεμάσουν το μεγαλόσωμο σκυλί της οικογένειας για να μην κάνει θόρυβο.

Σίγουροι λοιπόν πως μέσα στο σπίτι υπήρχαν λεφτά οι δράστες μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο αιφνιδιάζοντας το νεαρό ζευγάρι που δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Φίμωσαν με ταινία και έδεσαν χειροπόδαρα τον 32χρονο ενώ με μια μπλούζα έδεσαν πισθάγκωνα και την άτυχη 20χρονη μητέρα.

Επίμονα ζητούσαν χρήματα με μοχλό πίεσης την ζωή του παιδιού της οικογένειας που έκλαιγε φοβισμένο. Ο 32χρονος, σύμφωνα με όσα ο ίδιος είπε, υπέδειξε το κουτί από παιδικό παιχνίδι στο ημιυπόγειο του σπιτιού όπου βρίσκονταν οι οικονομίες της οικογένειας.

Οι 20χρονη στην προσπάθειά της να προστατέψει το 11 μηνών παιδί της άρχισε να αντιστέκεται. Τότε, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, εκείνοι με ένα μαξιλάρι την έπνιξαν και την άφησαν νεκρή δίπλα στο παιδί της…

Ο 32χρονος αν και δεμένος κατάφερε, γύρω στις 06:00, κατάφερε φτάσει στο κινητό του τηλέφωνο, από το οποίο και κάλεσε την αστυνομία.

Φτάνοντας οι αστυνομικοί βρήκαν κατεστραμμένη την εξωτερική κάμερα ασφαλείας λίγο πριν αντικρύσουν το εφιαλτικό σκηνικό.