Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας,  Θεόδωρος Χρονόπουλος, σε δήλωσή του για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έκανε λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Μάλιστα τόνισε πως «τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε της έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας.

Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες ανταποκριθήκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας.

Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε της έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας.

Απείλησαν με όπλο το μωρό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες ήταν τόσο στυγνοί και αδίστακτοι που φαίνεται να έστρεψαν το όπλο τους ακόμη και στο 11 μηνών μωρών προκειμένου να βρουν που είναι τα χρήματα του ζευγαριού.

Η κίνηση αυτή ήταν και ο λόγος που η μητέρα άρχισε να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα οι εγκληματίες να την δολοφονήσουν και συγκεκριμένα να την στραγγαλίσουν με το ρούχο της ή με ένα μαξιλάρι.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου η σύζυγός του φώναζε για βοήθεια και αντιδρούσε στις απειλές προς το μωρό της, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να την πνίξει.