Εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα μάς ανακοίνωσαν την περασμένη Δευτέρα ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ότι παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 27 χρόνια κοινού βίου, διότι δεν πιστεύουν πια ότι μπορούν να ωριμάσουν άλλο ως ζευγάρι.

«Επειτα από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά πάνω στη σχέση μας πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε. Εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε την πεποίθηση ότι μας ενώνει μια κοινή αποστολή και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε επαγγελματικά, όμως δεν μπορούμε να υφιστάμεθα ως ανδρόγυνο στην επόμενη φάση της ζωής μας. Σας ζητούμε να μας δώσετε χώρο να προχωρήσουμε και να αντιμετωπίσετε με διακριτικότητα την οικογένειά μας καθώς θα πλοηγούμαστε στη νέα αυτή ζωή».

Αυτά μέσες-άκρες έλεγε το σύντομο σημείωμα που ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πιθανότερο είναι πως δεν θα μάθουμε ποτέ με λεπτομέρειες τι ακριβώς οδήγησε στον χωρισμό. Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Γιώργος Νάστος γράφει για τη γνωριμία και τη μέχρι τώρα συμπόρευση του διάσημου και πανίσχυρου ζευγαριού, αλλά και για το καυτό θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο του διαζυγίου, το μοίρασμα της τεράστιας περιουσίας δηλαδή, ενώ η Ντιάνα Καρτσαγκούλη καταμετρά τα αμύθητα πλούτη του αμερικανού μεγιστάνα της τεχνολογίας σε υπερσύγχρονα ακίνητα, supercars, ιδιωτικά jets και σπάνια έργα τέχνης.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»