Υπέροχη κίνηση από τον Γιάννη Γκαγκαλούδη στο χθεσινό παιχνίδι του Αμαρουσίου με την Καβάλα. Ο 43χρονος μπασκετμπολίστας του Αμαρουσίου με την ομάδα του να έχει εξασφαλίσει τη νίκη, είπε σε 16χρονο παίκτη της Καβάλας πως στην επόμενη φάση θα του κάνει φάουλ προκειμένου να του δώσει την ευκαιρία να σκοράρει από τη γραμμή των βολών.

Όπως και έγινε, με τον Γιάννη Μακαρίτη να πηγαίνει στις βολές και να ευστοχεί και τον Γκαγκαλούδη να αποκαλύπτει πως γνωρίζει πολλά χρόνια τον πιτσιρικά ο οποίος θα μπορούσε να είναι και… γιος του, αφού τον περνάει 27 χρόνια.

«Αυτόν εδώ το τύπο τον ξέρω από 6 χρόνων που παίζαμε μπάσκετ στη Καβάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του… Τα έφερε έτσι η ζωή και παίξαμε αντίπαλοι μετά από 11 χρόνια…. Του έκανα φαουλάκι έβαλε και τις βολίτσες οπότε όλα μια χαρά… Ο λόγος που αγαπώ το μπάσκετ είναι αυτές οι στιγμές που μόνο ο αθλητισμός στις προσφέρει… Πολύ χαρούμενος… Το κοντέρ σήμερα έγραψε 30 με 7 τρίποντα… Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ χαιρόμαστε την κάθε στιγμή αλλά νομίζω ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στον προπονητή μου… Είμαστε δημιούργημα του από όλες τις απόψεις… Τέλος θέλω να αφιερώσω τους 30 στην μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου γιατί εχτές μου έφυγε η ψυχή… Αγάπη μου μην ανησυχείς 3 βδομάδες κουράγιο και όλα θα είναι όπως πριν… Μαρούσι είμαστε…», έγραψε στο Facebook.

Δείτε στο 1:36:21 του βίντεο τον Γιάννη Γκαγκαλούδη να… ενημερώνει τον πιτσιρικά πως θα του κάνει φάουλ και στην επόμενη επίθεση να τον στέλνει στις βολές, προτού τον αγκαλιάσει και αντικατασταθεί.