Την 16η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του Ολυμπιακού επικρατώντας στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά του Νηρέα Χαλανδρίου με 18-2, σε έναν αγώνα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Ήταν το τρίτο παιχνίδι που έδωσαν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης μέσα σε τέσσερις ημέρες, ενώ θα ακολουθήσει ένα ακόμη την Δευτέρα απέναντι στον Πανιώνιο, πριν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος με το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Βουλιαγμένη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Μαΐου.

Ο αγώνας έγινε στον Πειραιά με έδρα του Νηρέα προκειμένου να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός της ΚΟΕ και να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος μέσα στους χρόνους που έχει θέσει η Ομοσπονδία εν καιρώ πανδημίας. Σημειώνεται ότι ο Νηρέας στην έδρα του στο Χαλάνδρι δεν αγωνίζεται Σαββατοκύριακο.

Με την νίκη αυτή ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Νηρέας έχει 19 βαθμούς, με 6 νίκες και 1 ισοπαλία σε 17 συναντήσεις.

Πριν τον αγώνα ο Νηρέας με μια ανθοδέσμη συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόσφατη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκαν η Χρυσή Διαμαντοπούλου και η Ελευθερία Πλευρίτου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-18

Τα οκτάλεπτα: 0-7, 0-4, 1-3, 1-4.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (προπονητής Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο, Μαυρωτά, Κοτσάφτη 1, Α. Κοβάτσεβιτς 1, Ρουσσάκη, Πάτερου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Παναγιότι, Κάσσαρη, Νιαρχάκου, Κονταλέξη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Τσουκαλά 1, Δουρέκα, Τορνάρου, Τριχά 1.