Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες βρίσκεται ο 22χρονος νεαρός από τη Νέα Σμύρνη ο οποίος  έχει συλληφθεί για τη σεξουαλική παρενόχληση εναντίον νεαρής γυναίκας στη νέα Σμύρνη.

Τη Δευτέρα θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, καθώς στην αρχική καταγγελία έχουν προστεθεί και άλλες από γυναίκες που τον αναγνώρισαν ως τον δράστη και άλλων παρόμοιων περιστατικών εις βάρος τους.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό», λέει η μητέρα του

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε η μητέρα του για το θέμα της άρσης της κράτησης του η οποία δεσμεύτηκε να είναι συνέχεια δίπλα στο παιδί της μέχρι να κριθεί από τη δικαιοσύνη.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι επίσης φοιτητής.

Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος (έβαλε τα κλάματα)».

Από την πλευρά του και ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο.

«Πολύ συχνό φαινόμενο οι εφαψίες και οι επιδειξίες»

«Πολύ συχνό αυτό το φαινόμενο με επιδειξίες και εφαψίες. Το καταπληκτικό είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα όμορφο, πολύ νέο παιδί. Δεν φαινόταν ότι θα έχει τέτοια θέματα στην προσωπική του ζωή» δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.

«Ελεύθεροι αφήνονται. Οι ποινές είναι πολύ μικρές για τέτοια αδικήματα. Δυστυχώς. Θα έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι να εξετάζονται και από ψυχίατρο» υπογράμμισε ο νομικός Απόστολος Λύτρας.

Νέα καταγγελία: «Αυνανίσητκε μπροστά μου»

Μια νέα καταγγελία εις βάρος του νεαρού ήρθε να προστεθεί στις υπόλοιπες που έχουν κάνει δημοσίως γυναίκες.

Μια νεαρή γυναίκα μίλησε στο Πρώτο Θέμα για τη δραματική εμπειρία που είχε όταν τη συνάντησε ο 22χρονος.

«Ήταν 16.00 το απόγευμα όταν έφευγα από το σπίτι της μητέρας μου μαζί με την αδερφή μου και πηγαίναμε στο δικό μου σπίτι στη Νέα Σμύρνη. Κατεβαίνοντας τον δρόμο, βλέπω ένα αυτοκίνητο να μειώνει ταχύτητα και να σταματάει λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου. Εμείς ήμασταν πάνω στο πεζοδρόμιο, περπατούσαμε. Μόλις πλησιάσαμε βλέπω μέσα στο αυτοκίνητο ένα μελαχρινό νεαρό, με κατεβασμένο το τζάμι να έχει έξω το μόριό του και να κάνει άσεμνες κινήσεις. Ταράχτηκα και του φώναζα “τι κάνεις εκεί;”. Εκείνος ήταν τελείως ανέκφραστος, έβαλε μπροστά το αμάξι έχοντας το χέρι του στο μόριό του και έφυγε. Πήρα κατευθείαν την αστυνομία τηλέφωνο, μίλησα με μια γυναίκα αστυνομικό, της εξήγησα τι ακριβώς έχει συμβεί , της έδωσα τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου και το χρώμα και μου υποσχέθηκαν ότι θα το ερευνήσουν το θέμα. Προφανώς δεν έκαναν κάτι γιατί μου συνέβη ακριβώς το ίδιο για δεύτερη φορά μετά από ένα μήνα και μάλιστα έξω από το σπίτι μου» είπε στο protothema.gr η Κατερίνα.

«Τη δεύτερη φορά ήταν νύχτα και γυρνώντας στο σπίτι μου είδα απέξω ένα σταματημένο αμάξι με τα φώτα του να με τυφλώνουν. Τον πλησίασα και τον παρακάλεσα να κλείσει τα φώτα . Μόλις έφτασα κοντά, είδα τον ίδιο νεαρό να αυνανίζεται και πάλι μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο με τις ίδιες πινακίδες . Εκεί τρόμαξα πολύ γιατί ήταν η δεύτερη φορά που το έκανε αυτό , φώναζα κι αυτός πάλι ατάραχος με το ίδιο ανέκφραστο πρόσωπο έφυγε. Όταν πήγα στην αστυνομία
χτες το βράδυ για αναγνώριση μόλις τον είδα ταράχτηκα γιατί είχε ακριβώς το ίδιο ανέκφραστο βλέμμα», αναφέρει.