Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως είχε άσχημα μαντάτα όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Οι Πράσινοι θα χάσουν το σέρβο γκαρντ για όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, καθώς έχει παρουσιάσει αρρυθμίες, κατάλοιπο της περιπέτειάς του με τον κοροναϊό, και έχει λάβει αυστηρή εντολή από τους γιατρούς να αποφεύγει κάθε δραστηριότητα.

Αυτό λοιπόν, μαζί με την κατάσταση του Τι Τζέι Μπρέι, που είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει μετά το κάταγμα στο χέρι του (λέγεται ότι θα είναι έτοιμος για τα ημιτελικά των πλέι-οφ), αναγκάζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να βγουν στην αγορά για γκαρντ, αφού ο Όντεντ Κάτας έχει ξεμείνει από επιλογές.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι Πράσινοι δεν έχουν και πολλές λύσεις, όμως κοιτάζουν μήπως βρουν κάποια ενδιαφέρουσα λύση είτε από το πρωτάθλημα της Κίνας είτε από ομάδες που έχουν μείνει εκτός πλέι-οφ στα πρωταθλήματά τους.

Προς το παρόν ο Κάτας θα προχωρήσει με το υπάρχον ρόστερ, ενώ προσέχει πολύ και με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, τον οποίο και δε χρησιμοποίησε για προληπτικούς λόγους στο ματς με το Λαύριο, ώστε να είναι έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Προμηθέα.