Δύο πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες θα μπορέσετε να δείτε στο «MEGA STAR» αύριο Σάββατο στις 12:00 στο MEGA, με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το Σάββατο 8 Μαΐου, η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται τον Πάνο Καλίδη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μας μιλάει για τα επόμενα δισκογραφικά του σχέδια και τραγουδάει unplugged τη νέα του επιτυχία «Σαν Τρελός».

Ο Αντώνης προκαλεί τον Πάνο σε ένα διασκεδαστικό challenge με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Ακόμα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA STAR» μας μιλάει για τη νέα της δισκογραφική δουλειά και για τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη η οποία θα είναι το επόμενο Σάββατο 15 Μαίου στο «Σπίτι με το Mega», σε μια ακόμη εκπληκτική μουσική παράσταση για όλους τους Ελληνες.

Επίσης:

Στην ενότητα ΧΑΙ 5 ανακαλύπτουμε τα 5 ελληνικά video clip με τις περισσότερες προβολές στο ΥouΤube και στο Τop 3 τους τρεις διάσημους ξένους καλλιτέχνες με ελληνική καταγωγή. Ακόμα, μαθαίνουμε τα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη άνοδο θέσεων στο Top 50 αλλά και τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν στο ελληνικό και ξένο Top 10. Τέλος, έρχεται η ενότητα Σαν Σήμερα και τα νέα τραγούδια που θα γίνουν hit.