Ο 22χρονος που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, επειδή επιχείρησε, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, να επιτεθεί σεξουαλικά σε κοπέλα, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τριών ανάλογων περιπτώσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ανακρίνουν τον 22χρονο, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η σύλληψη

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του 22χρονου μετά την επώνυμη καταγγελία 25χρονης στη Νέα Σμύρνη κοινοποιώντας στο Facebook το βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας της, με την ανάρτησή της να γίνεται viral.

Στο βίντεο, εμφανίζεται η νεαρή να μπαίνει μέσα και λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε πίσω της ο άνδρας, έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι. Ο νεαρός, μάλιστα, άγγιξε την πόρτα για να δει αν είναι ανοιχτή και τελικά αποχώρησε με απόλυτη ψυχραιμία.

Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του, καθώς έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τα δαχτυλικά του αποτυπώματα, να τον ταυτοποιήσουν μέσα σε 3,5 ώρες και να τον συλλάβουν το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πρόκειται για 22χρονο φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Πειραιά, γνωστού στη Νέα Σμύρνη, καθώς εργάζεται ως σερβιτόρος σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής.

Tα αδικαιολόγητα προσπαθούν να εξηγήσουν ο πατέρας και ο δικηγόρος του νεαρού

Τη δική τους εκδοχή για το περιστατικό δίνουν ο πατέρας και ο συνήγορος του 22χρονου, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη και καταδικαστέα πράξη του στο γνωστό πνεύμα του «δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα»…

«Το παιδί είναι τέλειο, από εκεί και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου θεωρώ και πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο, ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», δήλωσε ο πατέρας του στο STAR.

Ο συνήγορος του 22χρονου αναφέρει: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία. Το αδίκημα – ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει – είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Την Παρασκευή, ο «σάτυρος» της Νέας Σμύρνης θα οδηγηθεί -μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του- στην Ευελπίδων αφού η υπόθεση έχει πάρει πια την Δικαστική οδό.