Το έργο του πολυτάλαντου, νεαρού βραζιλιάνικης καταγωγής εικαστικού Κρίστιαν Ρόζα, το οποίο δεσπόζει στους κήπους της βίλας του ζεύγους Beyoncé – J-Z, έχει εκρηκτικά κόκκινα χρώµατα.

να ανάλογο έργο του Ρόζα αναµένεται να µεταφερθεί σε mansion στον Καλαφάτη, όταν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν ευκολότερα οι διεργασίες.

Ο Κρίστιαν Ρόζα και ο J-Z θα παρακολουθούσαν µάλλον έκπληκτοι και αυτοί τον τεράστιο όγκο των οικοδοµικών εργασιών σε ένα «µικρό» ελληνικό νησί. (Πίνοντας σαµπάνια Armand de Brignac που ένα µέρος της εταιρείας που τη βγάζει ανήκει στον δεύτερο.)

Στη Μύκονο χτίζονται συνέχεια ξενοδοχεία, κατοικίες (πολλές ανήκουν σε ξένους επιχειρηµατίες), εστιατόρια, beach bars κ.λπ. Τέτοιες καταστάσεις µε δεκάδες εργάτες να είναι σκαρφαλωµένοι επάνω σε σιδεριές δεν αντικρίζεις ούτε στα… νεόκτιστα γήπεδα του Κατάρ!

Η Mykonos θα είναι και πάλι η αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια στον χώρο του παγκόσµιου τουρισµού. Αν όχι αυτό το καλοκαίρι, σίγουρα το επόµενο.

Τα νέα εστιατόρια και εντυπωσιακά beach bars µε ξένους τίτλους θα είναι αρκετά. Αναµένω και ένα… «Cipriani» σαν αυτό του Ντουµπάι κάτω από τον κυκλαδίτικο ουρανό.