Δυνατές επιλογές ταινιών και αυτή την εβδομάδα στο MEGA CINEMA. Δράση, μυστήριο, ατελείωτο κυνηγητό και μοναδικές στιγμές γέλιου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι τηλεθεατές.

Τετάρτη 5 Μαΐου στις 21:00

Η περιπέτεια μυστηρίου «Inferno», με κεντρικό ήρωα τον  Δρ. Ρόμπερτ Λάνγκτον  που υποδύεται ο μοναδικός Τομ Χανκς θα μεταδοθεί απόψε στις 21:00. Ο καθηγητής Λάνγκτον ξυπνά τραυματισμένος, με μερική αμνησία, σε ένα νοσοκομείο της Φλωρεντίας και ανακαλύπτει πως κάποιοι τον καταδιώκουν. Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, συνεργάζεται με τη Σιένα Μπρουκς (Φελίσιτι Τζόουνς) για να βρει τρόπο να αποδράσει από το νοσοκομείο.  Η νεαρή γιατρός θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του και να αποκωδικοποιήσει μια συνωμοσία που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας. Το επιτυχημένο best seller του Nταν Μπράουν, αποδίδεται κινηματογραφικά με την εξαιρετική σκηνοθετική ματιά του βραβευμένου με Όσκαρ Ρον Χάουαρντ.

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάνκς, Φελίσιτι Τζόουνς, Ίρφαν Καν, Ομάρ Σι, Μπεν Φόστερ.

Κυριακή 9 Μαΐου στις 14:00

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Εθνική Ασφάλεια» αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA CINEMA. Ο ‘Ερλ Μοντγκόμερι (Μάρτιν Λόρενς) αποβάλλεται από την Ακαδημία της Αστυνομίας λόγω της εκκεντρικής του συμπεριφοράς και καταλήγει να δουλεύει ως σεκιούριτι, στην εταιρεία «Εθνική Ασφάλεια». ‘Έπειτα από μια παρεξήγηση, κατηγορεί τον αστυνομικό Χανκ Ράφερτι για βίαιη συμπεριφορά αλλά οι δυο τους καταλήγουν να συνεργάζονται στην «Εθνική Ασφάλεια». Ο επόμενος στόχος τους είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αποτρέψουν τα σχέδια ενός λαθρέμπορου όπλων, που κυνηγάει να τους σκοτώσει. Πρωταγωνιστούν: Μάρτιν Λόρενς, Μπιλ Ντιούκ, Στιβ Ζαν, ‘Ερικ Ρόμπερτς.

Κυριακή 9 Μαΐου στις 22:10 | Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Η ξεχωριστή περιπέτεια «Σφαίρες στο Μεξικό», έρχεται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, την Κυριακή 9 Μαΐου στις 22:10 και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Η Γκλόρια Φουέντες (Τζίνα Ροντρίγκεζ), μια μακιγιέζ από το Λος Άντζελες, ταξιδεύει στην Τιχουάνα του Μεξικού για να επισκεφτεί την καλύτερή της φίλη.  Σκοπός της είναι να τη βοηθήσει να διακριθεί στον διαγωνισμό ομορφιάς για τον τίτλο της Miss Bala. Στην ίδια πόλη δρα ένα φημισμένο μεξικάνικο καρτέλ που θέλει να δολοφονήσει τον διεφθαρμένο διευθυντή της αστυνομίας και απαγάγει την ανυποψίαστη Γκλόρια. Θα καταφέρει η Γκλόρια να ανακαλύψει την δύναμη που κρύβει μέσα της και να σώσει τη δική της ζωή αλλά και της φίλης της που επίσης αγνοείται; Πρωταγωνιστούν: Τζίνα Ροντρίγκεζ, Ισμαέλ Κρουζ Κόρδοβα, Άντονι Μακί, Άισλιν Ντερμπέζ, Ματ Λαούρια.

Μείνετε συντονισμένοι στο MEGA