Ένα μοναδικό, πασχαλινό, εορταστικό πρόγραμμα με τον Νίκο Κουρκούλη έχει ετοιμάσει το MEGA για το βράδυ της Ανάστασης.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Νίκο Κουρκούλη στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου να αναπολεί όμορφες στιγμές του παρελθόντος και να αφιερώνει την σημερινή βραδιά στους ανθρώπους που δεν βρίσκονται πια κοντά μας.

«Κύριες και κύριοι Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία, αγάπη και προστασία θεού. Η ζωή μας είναι γεμάτη με εικόνες από ανθρώπους. Από ανθρώπους οδηγητές, δοτικούς, γεμάτους με αγάπη, γνώση και συναισθήματα που καταλήγουν να γίνουν οι εμπνευστές μας τα είδωλά μας. Έτσι, λοιπόν, σε όλους αυτούς που πέρασαν από τη ζωή μου και δεν είναι δυστυχώς πλέον μαζί μας αλλά θα υπάρχουν για πάντα μέσα μας, αφιερώνω τη σημερινή εκπομπή.

Με αφορμή την απώλεια της μητέρας μου συναισθάνομαι όλους όσοι έχουν βιώσει την ανθρώπινη απώλεια και όχι μόνο. Την αδικία, την περιθωριοποίηση, τον βιασμό, τον χλευασμό, την μοναξιά. Τους αφανείς ήρωες που σταυρώνονται καθημερινά και προσδοκούν την  δική τους Ανάσταση αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια. Χριστός Ανέστη και καλή μας ακρόαση»

Μαζί του στη σκηνή η αγαπημένη Κέλλυ Κελεκίδου, με την οποία συναντιέται μουσικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, ο γνωστός τραγουδιστής και λυράρης από την Κρήτη Νίκος Ζωιδάκης και από τον Πόντο ο δεξιοτέχνης λυράρης Γιώργος Ατματσίδης. Special Guests ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου.