Η πανδημία άλλαξε τον παραδοσιακό τρόπο εορτασμού του Πάσχα για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενδυνάμωσε όμως την ανάγκη για εορτασμό της νίκης της ζωής απέναντι στο θάνατο.

Το φετινό Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, αποκτά διαφορετικό νόημα μετά από δύο χρόνια πανδημίας, χιλιάδες νεκρούς και ολόκληρες οικογένειες βυθισμένες στη θλίψη και στο πένθος, καραντίνες και περιορισμούς, αύξηση της κατάθλιψης και της μοναξιάς.

Με τα περιοριστικά μέτρα να είναι ακόμη αρκετά αυστηρά περιορίζοντας τον αριθμό των πιστών που μπορούν να παρακολουθήσουν την ακολουθία της Αναστάσεως στις εκκλησίες και την πραγματικότητα να είναι ακόμη πιο σκληρή αφού πολλοί συνάνθρωποί μας βρίσκονται στα νοσοκομεία ως ασθενείς ή συνοδοί το MEGA εξασφαλίζει σε όλους μια θέση στην αναστάσιμη λειτουργία.

Με την ευχή το μήνυμα της Ανάστασης και της νίκης της ζωής να φτάσει σε κάθε σπίτι και σε κάθε άνθρωπο παρακολουθήστε την Ακολουθία της Αναστάσεως από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς. Χοροστατεί ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Δείτε ζωντανά την Ακολουθία της Αναστάσεως