Τη φετινή Πρωτομαγιά θα τη γιορτάσουμε στη μεγάλη απεργία στις 6 Μαΐου ήταν το μήνυμα του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου.

Δύναμη η αλληλεγγύη

«Τη σημερινή Πρωτομαγιά θα τη γιορτάσουμε στην μεγάλη απεργία στις 6 του μήνα. Γιατί δεν μπορεί το μέλλον να είναι η απλήρωτη εργασία και η εργοδοτική ανομία. Γιατί δεν θα δεχτούμε να διώξουν στο εξωτερικό άλλη μία γενιά. Η αλληλεγγύη είναι η δύναμή μας! Καλή Πρωτομαγιά!» έγραψε στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι χτες στο μήνυμά του για την εργατική Πρωτομαγιά ο ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε προσκλητήριο για τη συμμετοχή όλων στην απεργία των συνδικάτων στις 6 Μαΐου που έχουν κηρύξει η ΑΔΕΔΥ στο δημόσιο τομέα και τα σωματεία του ΠΑΜΕ στον ιδιωτικό τομέα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων υπογραμμίζει, ότι το αίτημα για το 8ωρο γίνεται ξανά επίκαιρο λόγω του νομοσχεδίου Χατζηδάκη και ότι «αυτή την ώρα, το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες έχουν χρέος να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βρεθούν με πραγματική διάθεση ενότητας και αγώνα, όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή της μεγάλης μάχης που έρχεται».