Μια Ελληνίδα μαέστρος στο Τέξας

Η Αννα-Μαρία Γκούνη μιλάει για τη συνεργασία της με την Conroe Symphony Orchestra και για τη ζωή της στον κόσμο της μουσικής.

H ιστορία της επιβεβαιώνει πόσο σημαντικό είναι όχι μόνο να κάνεις όνειρα, αλλά κυρίως να θέτεις στόχους, ευγενείς στόχους, και να αγωνίζεσαι για να τους κατακτήσεις. Η Αννα-Μαρία Γκούνη έθεσε νωρίς, πολύ νωρίς, αυτούς τους στόχους στη ζωή της. Και εργάστηκε πολύ σκληρά για να του επιτύχει. Πρόσφατα έγινε η πρώτη γυναίκα μαέστρος και μουσική διευθύντρια της Conroe Symphony Orchestra στο Τέξας. Ο διορισμός της στη θέση αποτελεί έναν ακόμα ιδιαίτερα σημαντικό σταθμό σε μια πορεία που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90, οπότε οι γονείς της την έγραψαν στο Ωδείο. Το επτάχρονο τότε κορίτσι ανακάλυψε έναν καινούριο, φαντασμαγορικό κόσμο, και έκανε τη μουσική τρόπο ζωής.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Κοσμάς Βίδος συνομιλεί μαζί της για τη ζωή, τη σταδιοδρομία και τα όνειρά της, σε μια συνέντευξη στην οποία η ίδια χαρακτηρίζει τη συνεργασία της με την αμερικανική συμφωνική ορχήστρα ως ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσαν να της συμβούν.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μ. Παρασκευή με το «Βήμα της Κυριακής»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk