Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να είχαμε τη δημιουργία της European Super League για λίγες ημέρες, όμως απόψε όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Champions League και τη Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ υποδέχεται την Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Οι δύο από τους 12 συλλόγους που πρωτοστάτησαν και προσπάθησαν να αλλάξουν τον ευρωπαϊκό χάρτη του ποδοσφαίρου συγκρούονται στο πρώτο μεταξύ τους ματς, με φόντο φυσικά την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Βασίλισσα θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στο φετινό τελικό της διοργάνωσης, κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη.

Κάτι τέτοιο όμως δε θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, καθώς έχει να αντιμετωπίσει την Τσέλσι, που με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της δείχνει εντελώς άλλο πρόσωπο από εκείνο που έδειχνε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Οι Μπλε του Λονδίνου έρχονται με φόρα από το διπλό επί της Γούεστ Χαμ για το πρωτάθλημα και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να έχουν ελπίδες πρόκρισης, ενώ από την άλλη η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ψάχνει μια εμφάνιση ανάλογη με αυτήν που έκανε στα προημιτελικά κόντρα στη Λίβερπουλ, όπου επικράτησε με 3-1 και έγινε ουσιαστικά φαβορί για την πρόκριση.