Έκτη στροφή στα πλέι-οφ της Super League σήμερα, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται ακόμη μία φορά στη μάχη της τετράδας.

Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον περιθώρια για απώλειες, αφού βρίσκεται στο -5 από την τέταρτη θέση και την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να είναι αυτές που καίγονται για βαθμούς περισσότερο από κάθε άλλη.

Στις 15:00 το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει με το ντέρμπι της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό.

Με νίκη οι γηπεδούχοι θα ξεφύγουν με 10 βαθμούς από τους Πράσινους και ουσιαστικά θα κλειδώσουν την τετράδα, ενώ με διπλό οι Πράσινοι θα μείνουν στο κόλπο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή και πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες, με σημαντικότερες απουσίες να είναι αυτές των Κρέσπο, που έχει υποστεί θλάση, και Ζίβκοβιτς, που έχει ίωση.

Από την άλλη, για τον Μπόλονι εκτός είναι οι Χουάνκαρ και Μπουζούκης, ενώ στη διάθεση του Ρουμάνου βρίσκεται ο Σένκεφελντ.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί τον Άρη (17:15) με το ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο ουσιαστικά, αφού οι Αρκάδες έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την τετράδα, ενώ οι Κίτρινοι αναζητούν επιστροφή στις νίκες, ώστε να εδραιωθούν στις θέσεις των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Ο Αστέρας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τους Καπίγια και Λουίς Φερνάντεθ να είναι εκτός, ενώ για τον Άρη ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπρούνο, Κάτσε και Μπεναλουάν, με τους δύο τελευταίους να είναι ανέτοιμοι.

Στις 19:30 Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα ντέρμπι όπου οι Κιτρινόμαυροι είναι αυτοί που έχουν μεγαλύτερο κίνητρο.

Και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και λόγω του 1-5 του ΟΑΚΑ πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του πλην των Μπα και Αβραάμ που είναι τραυματίες, ενώ πολλά είναι τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ, σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Πάντως, ο ισπανός τεχνικός πήρε στην αποστολή τους Σάκχοφ και Τάνκοβιτς και μένει να φανεί κατά πόσον είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Το πρόγραμμα των πλέι-οφ:

Η βαθμολογία των play offs: