Μυτιλήνη: Σύλληψη 20χρονης που θα πωλούσε σε μετανάστες πλαστά έγγραφα και μισθωτήρια σπιτιών

«Το self-test δεν είναι κάτι δύσκολο, δεν είναι επώδυνο, είναι ασφαλές και από την εμπειρία που έχουμε μέχρι τώρα αντιλαμβάνονται οι πολίτες ότι πρέπει να το κάνουν», είπε η κ. Μακρή

Συνελήφθη μια 20χρονη αλλοδαπή στο λιμάνι της Μυτιλήνης από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη αλλοδαπή περίμενε δέμα από τον Πειραιά το οποίο βρισκόταν μέσα στο πλοίο και ήδη είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση από στελέχη τού λιμενικού μέσα στο πλοίο.

Όταν το πλοίο έδεσε στην Μυτιλήνη η 20χρονη μπήκε μέσα ώστε να το παραλάβει.

Κατά την έξοδο της από το επιβατικό πλοίο τα στελέχη του λιμεναρχείου πραγματοποίησαν έλεγχο στο δέμα όπου και εντοπίστηκαν μέσα επιμελώς κρυμμένα δύο (02) Δελτία Αιτούντος Διεθνούς Προστασίας (Δ.Α.Δ.Π.) , ένα έγγραφο ΚΥΤ Μόριας τρίτων προσώπων, μία υπεύθυνη δήλωση αλλοδαπού που δηλώνει ότι φιλοξενεί έτερο αλλοδαπό και δύο (02) φωτοαντίγραφα Α.Α.Δ.Ε. εκμίσθωσης ακινήτων σε αλλοδαπούς, όλα τρίτων προσώπων, με σκοπό την διάθεση τους σε τρίτους όπως δήλωσε η 20χρονη στα στελέχη του λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο ενώ η 20χρονη αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο δικαστικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk