«Στο “Σπίτι με το MEGA” το Σάββατο στις 21.00 έχετε να περιμένετε τραγούδια δικά μας, τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που τα πειράζουμε, και φυσικά λαϊκό τραγούδι», είπε ο Γιάννης Κότσιρας.

«Μαζί με εξαιρετικούς καλεσμένους. Έχουμε τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, τον Νίκο Μερτζάνο που έχουμε κάνει έναν υπέροχο δίσκο μαζί. Θα έρθει ο κοινός μας φίλος ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης. Έχουμε μια υπέροχη καινούργια φωνή που θέλουμε να συστήσουμε, τη Δήμητρα Μπουλούζου. Όλο αυτό κάτω από την καλή αύρα του Σωτήρη Καλυβάτση», είπε η Γιώτα Νέγκα.

Απαντώντας στο αν έχει αλλάξει το ελληνικό τραγούδι στα χρόνια της καριέρας του, ο Γιάννης Κότσιρας είπε ότι «Ο τρόπος που ακούμε έχει αλλάξει και ο τρόπος που επικοινωνούμε με τη μουσική. Πλέον δεν ακούμε όλοι μαζί μουσική τόσο πολύ, πέρα από τις συναυλίες. Τα τραγούδια συνεχίζουν να βγαίνουν με τον ίδιο τρόπο, και θα συνεχίσουν να βγαίνουν».

«Για τα νέα παιδιά δυσκολεύει όλο και περισσότερο το να προλάβουν να ακουστούν και να αποκτήσουν ακροατήριο. Είναι σαν αγώνας δρόμου, αλλά η μουσική δεν είναι αγώνας δρόμου. Είναι ψυχή και εσωτερικότητα και θέλει χρόνο για να ακουμπήσει την άλλη ψυχή», είπε από την πλευρά της η Γιώτα Νέγκα.

«Τα talent shows στο σήμερα βοηθούν να αποκτήσουν ένα βήμα κάποια παιδιά για να πραγματοποιήσουν πολλά βήματα. Αυτό είναι ένα βήμα, αλλά το ταξίδι θέλει πολλά βήματα. Θα έβλεπα τον εαυτό μου σε μια κριτική επιτροπή», πρόσθεσε η ίδια.

Αναφερόμενος στα talent shows και το αν θα συμμετείχε σε αυτά ως κριτής, ο Γιάννης Κότσιρας είπε ότι «Έχω δεχτεί προτάσεις και δεν ήμουν αρνητικός σε κάτι τέτοιο. Πρέπει να αντιλαμβάνεσαι, βέβαια, τι κάνεις, γιατί πρόκειται για μια τηλεοπτική εκπομπή. Οι γνώσεις δεν φιλτράρονται μέσα από μία εκπομπή. Ό,τι αποκτήσαμε δεν το αποκτήσαμε από την τηλεόραση, το αποκτήσαμε δίπλα σε σπουδαίους τραγουδιστές και ανθρώπους του χώρου».

«Εγώ λέω “Κότσιρας και Νέγκα, σπίτι με το MEGA”! Γενικά η ενασχόληση με όσα ασχολούμαι μου έχει λείψει. Κλείνω 8 μήνες ανενεργός και αρχίζει να πεταρίζει λίγο το ματάκι. Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με μεγάλη χαρά. Η σάτιρα είναι φυτεμένη μέσα μου, οπότε εννοείται ότι θα ήθελα να ασχοληθώ ξανά», είπε από την πλευρά του ο Σωτήρης Καλυβάτσης.