Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη στις 24 Ιανουαρίου στην Ερέτρια, μετά την μαρτυρία άνδρα ο οποίος ισχυρίζεται ότι είδε τι ακριβώς συνέβη από απόσταση 150 μέτρων.

Η μαρτυρία του δεύτερου αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έχει εκφράσει φόβο να καταθέσει στο οικείο Λιμεναρχείο και σήμερα πέρασε το κατώφλι του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, έρχεται να προστεθεί σε όσα είχε καταθέσει ένας φούρναρης της περιοχής.

Τι περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας

Ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πως είδε να προσεγγίζει το φουσκωτό που βρισκόταν ο πρώην υπουργός αλιευτικό σκάφος.

Οι επιβαίνοντες στο αλιευτικό άρχισαν να λογομαχούν με το Σήφη Βαλυράκη, ο πιο ψηλός από τους δύο που ήταν στο σκάφος, σύμφωνα με το μάρτυρα πήρε το κοντάρι και χτύπησε δύο με τρεις φορές τον πρώην υπουργό.

«Ο πιο ψηλός από τους δύο που ήταν μες στο σκάφος δημιούργησε το πρόβλημα. Αυτός είναι που πήρε το κοντάρι και χτύπησε. Ας το πούμε κοντάρι, δε το λέμε γάντζο, διότι δεν ξέρουμε τι είχε στην άκρη. Δε βρήκαν σε επαφή το ένα σκάφος με το άλλο» φέρεται να είπε ο μάρτυρας.

Την ίδια ώρα, βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής με ερώτηση τους στους αρμόδιους υπουργούς Ναυτιλίας, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη ζητούν τη πλήρη διαλεύκανση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.