Το δίδυμο Σωκράτης Παπασταθόπουλος – Αβραάμ Παπαδόπουλος, που μας συστήθηκε στην Εθνική μας ομάδα, κατά πάσαν πιθανότητα θα το δούμε ξανά στο χορτάρι σήμερα, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Ερυθρόλευκοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τούς Μπα, Σεμέδο και Χασάν, και βάσει των δοκιμών που έχει πραγματοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς πριν από το ντέρμπι, ο 36χρονος στόπερ θα είναι βασικός είτε οι πρωταθλητές Ελλάδας παραταχθούν με 3-4-3 είτε με 4-3-3.

Αυτό σημαίνει πως πρώτη φορά θα συνυπάρξουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που στην Εθνική το έχουν ήδη κάνει, και μάλιστα 17 φορές.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι είχε κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε αυτά τα 17 ματς.

Η Εθνική Ελλάδας, λοιπόν, με Αβραάμ και Σωκράτη να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ της είχε οκτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες.

Αυτό είναι ένα καλό νέο για τους Πειραιώτες ενόψει του σημερινού αγώνα με το Δικέφαλο του Βορρά.

Μπορεί ο Αβραάμ τη φετινή σεζόν να μετρά μόλις 5 συμμετοχές, καθώς ταλαιπωρήθηκε και από έναν τραυματισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως και πείρα έχει από τέτοια παιχνίδια και χημεία υπάρχει με τον παίκτη μαζί με τον οποίο θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ του Ολυμπιακού.